reklama
M
maja33
Gość
ja pdczas ciąży przytyłam 13 kilo, czyli wazyłam 63 kilo dwa dni po porodzie wazyłam 59 i byłam zasmucona a teraz waze już 56 kilo czyli ie jest tak źle
dorotak
Fanka BB :)
Cynmonka tobie nieżle z tą wagą poszło, gratulacje .
Mi do końca ciąży przybyło 17 kg, czyli ważyłam prawie 67kg. Po powrocie do domu, 4 dni po porodzie miałam 7 kg mniej, a teraz już od ponad tygodnia ta sama waga 58 kg czyli 9 kg poszło, ale zostało jeszcze 8 . Ale teraz w okresie karmienia nie moge sobie pozwolić na dietę odchudzającą, ze względu na laktację, nie chcę niczego małej obierać.
Jeszcze trochę i zacznę ćwiczyć brzuszek, tylko niech się jeszcze wszystko unormuje, bo to dopiero 19 dni po porodzie.
Nie jest źle, z doświadczenia wiem że trzeba czasu i wytrwałości a wszystko wróci do normy.
Mi do końca ciąży przybyło 17 kg, czyli ważyłam prawie 67kg. Po powrocie do domu, 4 dni po porodzie miałam 7 kg mniej, a teraz już od ponad tygodnia ta sama waga 58 kg czyli 9 kg poszło, ale zostało jeszcze 8 . Ale teraz w okresie karmienia nie moge sobie pozwolić na dietę odchudzającą, ze względu na laktację, nie chcę niczego małej obierać.
Jeszcze trochę i zacznę ćwiczyć brzuszek, tylko niech się jeszcze wszystko unormuje, bo to dopiero 19 dni po porodzie.
Nie jest źle, z doświadczenia wiem że trzeba czasu i wytrwałości a wszystko wróci do normy.
Pocieszajace ale wiecie mi zostala taka kuleczka z przodu uda pupa wrocily do normy a brzuszek zostal okragluszek zobaczymy brzuszki i troche lekkich cwiczen to juz robie zwlaszcza jak chomik jest niespokojny ale rezultatu nie widac.... a szkoda moze by mi sie humor poprawil....
meggi9.11
no mi zostało 8 kg do zrzucenia- zeszło dopiero 10 kg- ach....ale powoli- tak sobie tłumacze- choc wsciekam sie bo nie moge wejsc w spodnie- a dumnie powiedziałm sobie ze nowych kupowac nie bede- ze wejde w stare! ja od tyg chodze na aerobik i siłownie 3 razy w tyg- dzis mam 6 trening....rezultatów jeszcze brak- ale....wytrwała jestem;-) nie chce tez przesadzac- bo po cesarce jestem- wiec treningi light- a i nie wiem tez jak to jest- jak zbyt duzo cwiczen- to mleko sie ponoc kwasne robi od kw. mlekowego (od zakwasów)- wiec wszystko z głowa- tylko ze ja histeryczka czasem jestem
reklama
nineczka
Ja pod koniec ciazy wazylam 85 kg (o zgrozo!!!). Po 3 tygodniach waze 70. Jeszcze 10 przede mna Co prawda do wagi sprzed ciazy tylko 4 kg ale... "najchudsiejsza" to ja przed ciaza ni bylam... Juz wkrótce biore sie za bzebzol. który wisi smetnie. Podobno baaardzo skuteczna jest aerobiczna 6 weidera. Widzialam na któryms watku... Tyle ze podobno pierunsko nudna i meczaca
Podziel się: