reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
ale jaja. Góralka ja Cię zaraz dogonię bo moja waga to już +16kg i ciągle rośnie. średnio tyję 2-3kg na 2 tygodnie /tak się ważę u ginki/, więc mając termin na 17.11 a z ostatniego usg na 25.11 oraz biorąc pod uwagę moje obżarstwo pewnie dobiję do 20 kg. i dodam że też jestem niska...156cm. niech żyją duże baby...
góralka
Fanka BB :)
nadal jakoś nie widzę, że zrobiłam się duża baba, że mam ogromny bęben i tyle kg na plusie, nawet robiłam mężulkowi wymówi, że jakoś dziwnie aparat ustawia, bo na zdjęciach wychodze o wiele grubsza, patrzył tylko z pobłażaniem, widać padło mi na wzrok bardziej niż sądziłam hehehhehhe
monikak_80
Fanka BB :)
heheh aparat klamie .....
aniii
aaaaa Kotki dwa...
hi, hi. przecież wiadomo od dawna że aparaty zniekształcają. ja już mam +17 kg. szybko przyszło to może szybko pójdzie... a słyszałam że w 9 m-ącu się chudnie...moje kg widać wszędzie....brzuch, tyłek, uda no i buzia...zrobiła się taka okrągła, a i paluszki jak paróweczki. cały czas drętwieją, zwłaszcza w nocy. ale jak wypiję przed snem mg musujący to jakoś tego nie odczuwam.
Pola 30
Fan(ka)
Ja dobiłam do 70 kg. Z początkowych 55,5 będzie..., że przybrałam...14,5kg. (o ile dobrze liczę, zawsze byłam humanistką
Góralka, a Ty kobitko, na co czekasz??
Anii-u mnie też paluchy jak serdelki, nogi okropniście spuchnięte, kostek brak, fuj. Że nie wspomnę o paskudnych żylakach...Muszę cos z tym zrobić po porodzie.
A dzisiaj humor poprawiła mi nasza czołowa modelka Ilona Falicjańska.Przyznała, że ma cellulit. Jaka kochana kobieta...
Góralka, a Ty kobitko, na co czekasz??
Anii-u mnie też paluchy jak serdelki, nogi okropniście spuchnięte, kostek brak, fuj. Że nie wspomnę o paskudnych żylakach...Muszę cos z tym zrobić po porodzie.
A dzisiaj humor poprawiła mi nasza czołowa modelka Ilona Falicjańska.Przyznała, że ma cellulit. Jaka kochana kobieta...
reklama
M
maja33
Gość
ja 13 na plus,
Podziel się: