reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga

Seks...hihihihhi. Żartownisie z Was. Mój ze mną nie chce, ale wcale z tego powodu nie cierpię. Dzięki Bogu zgadzamy się pod tym względem. ja, nie czuję się zupełnie sexi i ochoty tez brak. Marzę o bzykanku bez brzuszka, takim bez stękania, że coś uwiera, boli, przygniata itp. Bez uważania, by nie nacisnąć dzidzi, czy innych pierdół....

reklama
Pola a ja myslalam ze moze bedzie fajnie. w sumie zle nie bylo tylko po fakcie wszystko zaczelo pobolewac.... jak bym juz dzidzie urodzila- moze tantum rosa poleje hehehe
A na sex bez uwazania to jeszcze dluuuuugo poczekasz Kochana. Najpierw bedziemy sie wygajac przez tygodnie a potem jeszcze pelne cycuchy.... bleh. Smiesznie bedzie- maz nacisnie albo dotknie a tu fontanna.... wiecie ze chyba bardziej przeraza mnie "po fakcie" czyli gojenie i karmienie niz sam porod?

O Kochana ja w misjonarskiej to juz chyba ze trzy miesiace albo lepiej sie nie kochalam.... aMonika mnie chyba wlasnie tez bardziej co bedzie po niz sam porod krocze cycuchy karmienie chumorki i himerki czy i jak sie zmieni nasze zycie!! jak szybko zdolam wrocic do pracy?? :baffled: mnostwo pytan

Lucyann to samo u mnie.... i najsmieszniejsze ze chyba bolu krocza boje sie najbardziej. cycochy ukryje w stanik (rozmiarow gigantycznych), humorki- maz juz chyba przywykl.....
A u nas to byla pozycja misjonarska z lotu ptaka heheh ... ale i tak nic szczegolnego- dalej mnie wszystko pobolewa o!

u mnie z sexem bywa różnie. raz mam ochotę a raz totalnie nie. ale zawsze w trakcie to tak mi się sikać chce, że marzę żeby to było jak najszybciej po. wkurza mnie to. ostatnio po porannym sexiku dostałam w południe takich skurczy że myślałam że pojade rodzić. ale niestety obyło się...

ok to ja tak malo dyskretnie.... duzo latwiej i mniej bolesnie zalatwia sie sprawe samemu :) po fakcie nic nie boli, skurcze tez raczej nie za wielkie....

Moniak, czytałam, że taka forma też jest dobra, urozmaica życie małżeńskie.
A co do wagi to widzę, że jestem rekordzistką, 17 kg !!!!!!!!!!!!!!! przy moim wzroście (niecałe 160) to jednak NIECO za dużo. Oczywiście zlewam to, u nas już zima pełną gębą, jak się wygoję założę biegówki i zostawię słoninkę gdzieś na trasie :)

OOOO TY Cwaniarko tak to najlatwiej!! a my w miescie co biegowki i gdzie do centrum handlowego?? co to to nie ja tez chce na narty!!!! atu popologu dupa z cyckiem na szyji wszedzie ale chyab lepiej niz zzestawem mleczek i buteleczek!!:baffled: :happy:

reklama
A ja mam jeszcze niewykorzystany karnet do fitness, dostałam go rok temu, pierwszy raz pojawiłam się tam po 4 miesiącach wzbudzajac zainteresowanie właściciela. Skończyło sie na 2 wizytach, bo załapałam, że jestem w ciąży. Alem pokozała, nie ? Teraz to się dopiero facet ze mnie będzie śmiał, juz wtedy mówił, że nie miał takiego przypadku, żeby ktoś wykupił karnet i się nie pojawił tyle czasu.

Do góry