Mamjakty, ale pomyśl sobie - Ty jesz różne fajne rzeczy i nie chudniesz, a ja nie jem fajnych rzeczy i też nie chudnę. Kto ma gorzej? ;-)no i skąd tu mieć motywację do nie jedzenia różnych rzeczy.... porażka :-(
reklama
Melulu mała kosteczka czekolady może nie zaszkodzi (chyba, że widzisz wyraźne oznaki alergii)...
ja niestety nie umiem sobie niczego odmówic jak pediatra usłyszała, że jem wszystko karmiąc piersią to oczy jak pięc złotych zrobiła :-) i dała karteczkę, na której było napisane mniej wiecej tyle co mogę rosliny (bez cytrusów truskawek kiwi) i wodę.... i czerwone mięsa..... ale nie tłuste :-/ no i kanapki olową z oliwek polewac zamiast masła, albo margarynę.... margaryna jest nie zdrowa..... no jak usłyszałam, że ryb nie mogę to wymiękłam..... a małemu nic oprócz ciemieniuchy....
ja niestety nie umiem sobie niczego odmówic jak pediatra usłyszała, że jem wszystko karmiąc piersią to oczy jak pięc złotych zrobiła :-) i dała karteczkę, na której było napisane mniej wiecej tyle co mogę rosliny (bez cytrusów truskawek kiwi) i wodę.... i czerwone mięsa..... ale nie tłuste :-/ no i kanapki olową z oliwek polewac zamiast masła, albo margarynę.... margaryna jest nie zdrowa..... no jak usłyszałam, że ryb nie mogę to wymiękłam..... a małemu nic oprócz ciemieniuchy....
mamjakty
styczniówka 2009
no Melulu - fakt ;-)
jeden tydzień zrobiłam sobie ze zdrową żywnością, bez podjadania - efekt - 1,5 kg mniej, no ale ostatnio moja mama miała imieniny i zrobiła mnóstwo pyszności, których do zdrowej żywności zaliczyć się nie da, a których ja odmówić sobie nie potrafiłam - efekt - 1,5 kg więcej
ale kurnaaa, lato idzie... a ja jak maszkaron wyglądam no i źle się czuję i muszę zmienić swe nawyki i przestać podjadać! ja to 30 kilosów muszę się pozbyć, a nie 5 czy iluś tam - więc chyba jednak ja mam gorzej ;-)
Monika - dziwna ta pani doktor....
jeden tydzień zrobiłam sobie ze zdrową żywnością, bez podjadania - efekt - 1,5 kg mniej, no ale ostatnio moja mama miała imieniny i zrobiła mnóstwo pyszności, których do zdrowej żywności zaliczyć się nie da, a których ja odmówić sobie nie potrafiłam - efekt - 1,5 kg więcej
ale kurnaaa, lato idzie... a ja jak maszkaron wyglądam no i źle się czuję i muszę zmienić swe nawyki i przestać podjadać! ja to 30 kilosów muszę się pozbyć, a nie 5 czy iluś tam - więc chyba jednak ja mam gorzej ;-)
Monika - dziwna ta pani doktor....
chciałabym mieć taki minus, że mimo wszystko bym chudła...;-);-);-)ale wiem i rozumiem, że to też może być problem..ja jem wszystko od samego poczatku...a bez słodyczy to sobie niewyoibrazam..jedyny minus to moje czeste zaparcia...i to ze mimo wszystko chudne mam 14 na minusie
wczoraj na imprezce spotkałam znajoma lekarkę i powiedziała mi, że nie chciała pytać..ale widać, że moje kilogramy są(przynajmniej częściowo)jeszcze po sterydach, podobno jak zobaczyła moja buzię to od razu pomyślała, że coś musiało być nie tak i, że dostawałam sterydy..Powiedziała na pocieszenie, że zejdzie z czasem....tylko jakim czasem...przecież ja już od ponad 3 miesięcy nie mam sterydów...:---(
Ostatnia edycja:
ania.falko
Entuzjast(k)a
a ja w sie pochwale! 28 kg schudlam,a w ciazy 26tylko:-)przytylam!!!
jem wszystko dziewczyny,a slodyczami sie zajadam no i lodami...truskawki,kiwi,cytrusy na porzadku dziennym. szczesliwa jestem,ale mnie to stres zjadl bo Alex miesiac mial biegunke i 2 szpitale zaliczylismy:-(ale juz wszystko ok
jem wszystko dziewczyny,a slodyczami sie zajadam no i lodami...truskawki,kiwi,cytrusy na porzadku dziennym. szczesliwa jestem,ale mnie to stres zjadl bo Alex miesiac mial biegunke i 2 szpitale zaliczylismy:-(ale juz wszystko ok
aga_q
TRZYNASTEGO :)
a ja w sie pochwale! 28 kg schudlam,a w ciazy 26tylko:-)przytylam!!!
Ania !!!
normalnie już się bałam, że przez to odchudzanie z sił opadłaś i dlatego nic do nas nie piszesz !!!
Alex miesiac mial biegunke i 2 szpitale zaliczylismy:-(ale juz wszystko ok
uuuuuu :-(
klaudia011
Fanka BB :)
ja wróciłam do swojej wagi
a co do jedzenia to wcinam wszystko, nie potrafie sobie jedzonka i slodkosci odmowic
na szczescie zawsze dobra przemiane miałam ;-)
a co do jedzenia to wcinam wszystko, nie potrafie sobie jedzonka i slodkosci odmowic
na szczescie zawsze dobra przemiane miałam ;-)
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
:-(Dobijacie mnie dziewczyny....:------------------------------(Jak ja wam zazdroszcze!!!
co ja mam zrobic ?chyba jakis balon do żołądka sobie wsadze!:---(
reklama
:-(Dobijacie mnie dziewczyny....:------------------------------(Jak ja wam zazdroszcze!!!
Małpko nie łam sie. Ja też gruba. Wyglądam jak w 5 miesiącu ciąży. Ostatnio mnie znajomy widział z dzieckiem i do mnie "O!! To już drugie w drodze??"
Mam to samo..Waga się waha między 71-73 przy wzroście 164cm. i za cholerę nie chce spaść...:----(
Podziel się: