reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasza waga

ja chciałabym schudnąć, ale jak skoro nie mogę odmówić sobie jedzonka :eek:

no właśnie chęci są tylko gorzej z wykonaniem.Ja już sobie jednego dnia mówię dość ale następnego dnia klapa:-(!
Kiedysnie miałam problemu z odchudzanie i silna wolą a teraz po prostu jej nie mam,pomimo ze wygladam jak wieloryb (+28):baffled:

reklama
Pochwalę się, że w końcu mi się zmieniła pierwsza cyfra wagi z 7 na 6:) szkoda, że druga jest 9;-), czyli 69, ale zawsze w dół, powoli, ale liczę, że trwale;-)jeszcze 4 klio i nie będę już rozpaczać, a jak by mi 7 zeszło to bym wniebowzięta była:tak::tak:

tja, albo przybrała :-p:sorry::sorry:

mi się waga niesamowicie waha - in plus i in minus :eek:

jestem na etapie czytania różnych artykułów na temat prawidłowego odżywiania się i planuję ćwiczyć - tylko muszę sobie jakieś ćwiczonka ułożyć - a wcale nie jest to takie łatwe :sorry:

a Tobie Asiu gratuluję postępów! ;-)

Ale mnie zdołowałaś bo ja juz prawie wage z 10 tyg osiągam a to niestety niedobrze!!!

Madziu ale u mnie to jest waga z 10 tyg.ciązy.....:eek:

Mamjakty- dzięki u mnie to powrót do pracy- dwa razy w tygodniu mam z dzieciakami po godzinie zajęć klanzy i W. Serborne- a to zajęcia ruchowe:tak::tak:taki areobik za darmo:-):-):-)tylko muszę go przygotować:-):-):-)ale teraz na chorobowym..oj gdym wróciła do domu, to kilogramy by mi szybko wróciły....:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
No skoro mineło już prawie 9 miesięcy od porodu to może warto sie pochwalić jakimiś osiągnięciami...A to że waga sie waha po ciąży to chyba norma albo? Ja już osiągnełam wage sprzed....i dobrze mi z tym :-) Czasami jest nawet mniej ale to wtedy kiedy młody mi zjeść nie daje i żyje o 2 kromkach przez cały dzień....ale to ekstremalne sytuacje są

reklama
Jejku rzeczywiście wątek który przywraca wyrzuty sumienia. U mnie było już dobrze bo 3 kg do wagi sprzed dwóch ciąż brakowalo ale niestety teraz mniej spacerów a więcej siedzenia w domu i podjadania i znowu mam 7kg

Do góry