reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasza waga

. Codziennie 100 brzuszkow i zero efektu. I podlamana jestem bo ogladalam jakis program o operacjach plastycznych i chirurg powiedzial ze brzuch po ciazy jest praktycznie nie do zrzucenia:hmm::confused::crazy:.

:no::no::no::szok::szok::szok: 100 brzuszków codziennie????? :szok::szok::szok::no::no::no:
ja bym chyba strzeliła sobie w łeb jakbym tak ćwiczyła i nie byłoby efektu

reklama
Uwaga! Uwaga! Muszę się pochwalić że wreszcie ważę 70 :-D:-D:-D:-D. To wynik z poniedziałku. Nigdy nie myślałam że się ucieszę jak zobaczę wskazówkę na tych cyferkach :-p:-p:-p a jednak. Jeżeli uda mi się zbić jeszcze 2 to będzie masa sprzed ciąży jak byłam taka okrąglejsza a jak 5 to będę taka jak lubię. Dalej w niewiele rzeczy się mieszczę.Mi również zostały jakieś dziwne boki i brzuch mi sterczy czego nigdy wcześniej nie miałam. Ale co tam!!! 70 osiągnięta :tak::tak::tak::tak:
Pozdrawiam kobitki!!!

a ja dół totalny, jak oglądam się na zdjęciach, albo filmach z uroczystości to patrzeć na siebie nie mogę...trudno mi zrzucić choćby parę kilo, było już 70, teraz jest znów 72, czuję się wielka!!!!Mam doła na maxa..Nie mam za bardzo czasu na ćwiczenia, a jak ma czas to musi być cicho w pokoju, bo Rumcajs śpi(np. teraz)..Spacery codziennie 3 godziny, Jacek całe popołudnia od 17 na rękach u mnie, bo marudzi..wysiłku dużo, a efekt zerowy...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ja przyznam szczerze że sie nie wazylam ale wchodze we wszystkie ubrania wiec jest dobrze! Wszyscy mówią że bardzo schudłam ...musze sie zwazyc bo nie wierze! Brzuch tez mam ale juz minimalny ale chodziłam w pasie potem w gorsecie i teraz naprawde widac efekty !
W ciazy przybralam 11 kg wiec duzo nie było do zrzucania ale chciałabym miec rozmiar 38 a mam 40 dól a 38 góra:-(

Ja wróciłam do swojej wagi sprzed drugiej ciąży (po pierwszej mam jeszcze 5 kg). Niestety u mnie brzuchol wystający został- ręce, uda, pupa wszystko spada a tam nie chce:wściekła/y: Przez to nie wchodzę w pasie w większość ciuchów no i jeszcze biuścik większy dopóki karmię.
Z okresu ciąży została mi ochota na słodkie. Bez przerwy coś podjadam bo normalnie wytrzymać nie mogę! Dziwne bo wcześniej bardziej na słono wolałam a to słodkie to groźniejsze na figurę :szok::-(

reklama
Do góry