reklama
ja mam kurka dość - wierzyłam bardzo że jak będe karmić cyckiem to schudnę a tu nic a nic się nie rusza ta cholerna waga. wciąż 6kg do zrzucenia
W nic się nie dopinam - musze zminić sobie całą szafę
ostatnio zakupiłam jeansy rozmiar 42 buuuuu a zawsze był 38
i tylko w H&M znalzałam spodnie które wcisnełam z trudem na siebie no i 2 bluzki hihihi które dopieły mi się w biuście
W nic się nie dopinam - musze zminić sobie całą szafę
ostatnio zakupiłam jeansy rozmiar 42 buuuuu a zawsze był 38
i tylko w H&M znalzałam spodnie które wcisnełam z trudem na siebie no i 2 bluzki hihihi które dopieły mi się w biuście
Kluliczek
Babka z laską
Ja miałam kiedyś takie badanie (w ramach badań do jakiś prac dyplomowych dziewczyn z innej uczelni) na % ilośc tkanki tłuszczowej, mięsniowej, wody i kości, a potem to przeliczało na ogólna wagę wszytskiego. No i 2 razy mnie tum urządzeniam po ramieniu smyrały i pytały czy ja im za wysokiej swojej wagi podałam (za 2 przyznałam się, że sądzę, że nawet podałam za niską ) bo wyszło, że mam diabelnie ciężki kościec. No i takie wagi to jakoś tego podobno pod uwagę nie biorą, więc nie będe na nich stawac .
Co do 42 to po poszukiwaniu kreacji na wesela stwierdzam, że jest mnustwo super rzeczy na rozmiar 46 . Nawet na 48 w ciuchlandach perełek mnogo, ale na moje 50/52 nie ma wiele :-( (puchy okropne!). Do tego w zadzie jest mnie tyle, że za 2 starczy i na 3 się znajdzie :-(.
Co do 42 to po poszukiwaniu kreacji na wesela stwierdzam, że jest mnustwo super rzeczy na rozmiar 46 . Nawet na 48 w ciuchlandach perełek mnogo, ale na moje 50/52 nie ma wiele :-( (puchy okropne!). Do tego w zadzie jest mnie tyle, że za 2 starczy i na 3 się znajdzie :-(.
daga23
Entuzjast(k)a
czytałam kiedyś że przy karmieniu piersią zostaje zapasik wagi około 5 kg jest to rezerwa na czas karmienia. U mnie też z 7 kg na plusie i nie przejmuję się tym bo wiem że nie mogę się odchudzać bo karmię. Apetyt mam, nowe ciuchy zakupiłam i tyle. Spodnie mam 40 a góra 42 i luz.
M
miloku
Gość
u mnie 19 kilo ciazowych z glowy i 2 kilo przed ciazowych tez poszlo ,ale licze na wiecej ))
reklama
czytałam kiedyś że przy karmieniu piersią zostaje zapasik wagi około 5 kg jest to rezerwa na czas karmienia. U mnie też z 7 kg na plusie i nie przejmuję się tym bo wiem że nie mogę się odchudzać bo karmię. Apetyt mam, nowe ciuchy zakupiłam i tyle. Spodnie mam 40 a góra 42 i luz.
Brawa dla tej Pani :-)
Podziel się: