reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasza waga

reklama
Nie ja staje na moja stara z Ikei i patrze w lustro i wyswietla mi sie: BMI - wysokie, ilosc tluszczu - za duza, rekomendowane - duzo mniej... I wiem wszystko ;-)

ja mam kurka dość - wierzyłam bardzo że jak będe karmić cyckiem to schudnę a tu nic a nic się nie rusza ta cholerna waga. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wciąż 6kg do zrzucenia
W nic się nie dopinam - musze zminić sobie całą szafę :angry::angry::angry::angry:
ostatnio zakupiłam jeansy rozmiar 42 buuuuu a zawsze był 38 :baffled::baffled::baffled:
i tylko w H&M znalzałam spodnie które wcisnełam z trudem na siebie :sorry: no i 2 bluzki hihihi które dopieły mi się w biuście :tak::tak:

Ja miałam kiedyś takie badanie (w ramach badań do jakiś prac dyplomowych dziewczyn z innej uczelni) na % ilośc tkanki tłuszczowej, mięsniowej, wody i kości, a potem to przeliczało na ogólna wagę wszytskiego. No i 2 razy mnie tum urządzeniam po ramieniu smyrały i pytały czy ja im za wysokiej swojej wagi podałam (za 2 przyznałam się, że sądzę, że nawet podałam za niską :sorry:) bo wyszło, że mam diabelnie ciężki kościec. No i takie wagi to jakoś tego podobno pod uwagę nie biorą, więc nie będe na nich stawac :-p.

Co do 42 to po poszukiwaniu kreacji na wesela stwierdzam, że jest mnustwo super rzeczy na rozmiar 46 :-p. Nawet na 48 w ciuchlandach perełek mnogo, ale na moje 50/52 nie ma wiele :-( (puchy okropne!). Do tego w zadzie jest mnie tyle, że za 2 starczy i na 3 się znajdzie :-(.

czytałam kiedyś że przy karmieniu piersią zostaje zapasik wagi około 5 kg jest to rezerwa na czas karmienia. U mnie też z 7 kg na plusie i nie przejmuję się tym bo wiem że nie mogę się odchudzać bo karmię. Apetyt mam, nowe ciuchy zakupiłam i tyle. Spodnie mam 40 a góra 42 i luz.

reklama
czytałam kiedyś że przy karmieniu piersią zostaje zapasik wagi około 5 kg jest to rezerwa na czas karmienia. U mnie też z 7 kg na plusie i nie przejmuję się tym bo wiem że nie mogę się odchudzać bo karmię. Apetyt mam, nowe ciuchy zakupiłam i tyle. Spodnie mam 40 a góra 42 i luz.

Brawa dla tej Pani :tak::tak::-)

Do góry