reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Mnie tez waga w..wia jak Rondzie stoi w miejscukupiłam sobie clarinol cla ,ochydny w smaku(bo rozgryzam- nie połkne takiej wielkiej tablety)żygac mi się po nim chce ale cóż psychicznie mnie narazie podnosi na duchu bo wmawiam sobie że pomoże!!
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
U mnie w końcu staneła waga w miejscu na 45,5 kg.
Na solarium nie byłam - cholera pieprzyki mi się robią od słońca - mam wrażenie ze z roku na rok jest ich coraz więcej.
Zrobiła peelineg i posmarowałam się super samoopalaczem, nie jest tani ale efekt jest super. Szybko, ładnie brązuje, nie brudzi i ma drobinki złota
Drogeria Nigrini: Loreal SUBLIME BRONZE Koloryzujący żel samoopalający do ciała
mój mąż patrzy na mnie - byłaś na solarium (ja ze tak, poszłam zagotować mleko dla Leny ), a dodam ze posmarowała się tylko dwa razy
Na solarium nie byłam - cholera pieprzyki mi się robią od słońca - mam wrażenie ze z roku na rok jest ich coraz więcej.
Zrobiła peelineg i posmarowałam się super samoopalaczem, nie jest tani ale efekt jest super. Szybko, ładnie brązuje, nie brudzi i ma drobinki złota
Drogeria Nigrini: Loreal SUBLIME BRONZE Koloryzujący żel samoopalający do ciała
mój mąż patrzy na mnie - byłaś na solarium (ja ze tak, poszłam zagotować mleko dla Leny ), a dodam ze posmarowała się tylko dwa razy
O Boże jak ja marzę o wadze 60kg...:-( U mnie 70 jak bykczyli do wagi z przed ciązy 5kg., do wagi przed kuracją bromerganem i pabi dex. 6 kg. do ślubnej 8kg.No i ostatnio chciałam sobie kupić jeansy, bo mam tylko kanty, a w przed ciążowe ciuchy się nie mieszcze oczywiście:-(i rozmiary na mnie były w dziele dla puszystych:---(ale dół i na dodatek takie badziewne kroje były, że sobie nic nie kupiłam:-(
U mnie tez 70 a do wagi z przed ciązy 7kg. Ja już od miesiąca nie byłam na zakupach. Miesiąc temu kupiłam sobie jeansy o 3 rozmiary większe niż przed ciążą, wyciełam metke, żeby sie nie dołować . Teraz są już na mnie za luźne, ale ściskam sie paskiem i jakoś jest bo w te z przed ciąży też jeszcze nie wchodze. Ostatnio próbowałam i nawet sie dopiełam ....tylko że mi pękły w tyle
Mam nadzieje, że wkrótece znów mi waga spadnie choć z 2 kg. Waże sie codziennie:-)
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
niby można, ale z umiarem i należy chronić brodawki i i ten zapach po solarium, przy karmieniu może przeszkadzać maluchowi
reklama
A ja dziś stanęłam na profesjonalnej wadze oto wyniki
-waga 49.8 kg
-wzrost 164 cm
BMI 18.5 (dolna granica-poniżej jest niedowaga)
-mam 15% tłuszczu (7.7 kg) rekomendowane jest 20.9 %
po sprawdzeniu wszystkich danych(płeć,wiek itp) wyszło,że powinnam ważyć 53.7 do 67.2 kg (w ciąży ważyłam jakoś 63 kg..)
-waga 49.8 kg
-wzrost 164 cm
BMI 18.5 (dolna granica-poniżej jest niedowaga)
-mam 15% tłuszczu (7.7 kg) rekomendowane jest 20.9 %
po sprawdzeniu wszystkich danych(płeć,wiek itp) wyszło,że powinnam ważyć 53.7 do 67.2 kg (w ciąży ważyłam jakoś 63 kg..)
Podziel się: