reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasza waga

reklama
ja byłam dziś na solarium...w ramach poprawienia nastroju..miało mi poprawic..a tymczasem jak sie rozebtralam cala i zobaczylam sie calutenka w takimn wielkim lustrze to mi sie humor popsul dopiero...o rany....

Mnie tez waga w..wia jak Rondzie:wściekła/y::angry::crazy: stoi w miejscu:no:kupiłam sobie clarinol cla ,ochydny w smaku(bo rozgryzam- nie połkne takiej wielkiej tablety)żygac mi się po nim chce ale cóż psychicznie mnie narazie podnosi na duchu bo wmawiam sobie że pomoże!!:-p:-p:-p:sorry:

U mnie w końcu staneła waga w miejscu na 45,5 kg.
Na solarium nie byłam - cholera pieprzyki mi się robią od słońca - mam wrażenie ze z roku na rok jest ich coraz więcej.

Zrobiła peelineg i posmarowałam się super samoopalaczem, nie jest tani ale efekt jest super. Szybko, ładnie brązuje, nie brudzi i ma drobinki złota
Drogeria Nigrini: Loreal SUBLIME BRONZE Koloryzujący żel samoopalający do ciała

mój mąż patrzy na mnie - byłaś na solarium (ja ze tak, poszłam zagotować mleko dla Leny :tak:), a dodam ze posmarowała się tylko dwa razy

O Boże jak ja marzę o wadze 60kg...:-( U mnie 70 jak byk:)czyli do wagi z przed ciązy 5kg., do wagi przed kuracją bromerganem i pabi dex. 6 kg. do ślubnej 8kg.No i ostatnio chciałam sobie kupić jeansy, bo mam tylko kanty, a w przed ciążowe ciuchy się nie mieszcze oczywiście:-(i rozmiary na mnie były w dziele dla puszystych:-:)-:)-(ale dół i na dodatek takie badziewne kroje były, że sobie nic nie kupiłam:-(

U mnie tez 70 :wściekła/y: a do wagi z przed ciązy 7kg. Ja już od miesiąca nie byłam na zakupach. Miesiąc temu kupiłam sobie jeansy o 3 rozmiary większe niż przed ciążą, wyciełam metke, żeby sie nie dołować :-D. Teraz są już na mnie za luźne, ale ściskam sie paskiem i jakoś jest bo w te z przed ciąży też jeszcze nie wchodze. Ostatnio próbowałam i nawet sie dopiełam ....tylko że mi pękły w tyle:tak::-D
Mam nadzieje, że wkrótece znów mi waga spadnie choć z 2 kg. Waże sie codziennie:-)

dziewczyny a można przy karmieniu piersią chodzić na solarium? fakt buzię mam opaloną od spacerków ale reszta ciała blada

ja nie karmie juz piersia, ale jak jeszcze karmilam pytalam pani ginekolog i mowila ze nie ma zadnych przeciwskazan tylko mozna przed karmieniem sie umyc bo czlowiek sie poci i brodawki tez moga byc brudne i smierdzace:-)

reklama
A ja dziś stanęłam na profesjonalnej wadze oto wyniki
-waga 49.8 kg
-wzrost 164 cm
BMI 18.5 (dolna granica-poniżej jest niedowaga)
-mam 15% tłuszczu (7.7 kg) rekomendowane jest 20.9 %
po sprawdzeniu wszystkich danych(płeć,wiek itp) wyszło,że powinnam ważyć 53.7 do 67.2 kg (w ciąży ważyłam jakoś 63 kg..)

Do góry