reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

Nigdy nie myślałam że będę się bardzo cieszyć jak będę ważyć 70 kg... a jednak :-D:-D:-D:-D powoli się do teko zbliżam, bardzo powoli:sorry2:

reklama
A ja nie jem prawie nic już od dwóch miesięcy:-(zaczęłam mieć problemy z żołądkiem, cały czas mnie boli przez to nieregularne odżywianie a waga dupa, stoi w miejscu, kompletnie nic nie spada:-:)-:)-:)-:)-(i jeszcze ten tragiczny brzuch:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie wim ile waże bo wagi w domu brak ale wchodzę w wiekszośc dołow z przed ciązy (z wyj bojówek:baffled:) w 10 tyg wazyłam 47kg mam nadzieje ze tak nisko juz nie spadnę 50 byłoby super..

Checi sa wiec i czas sie znajduje;-). Sadzam mala w foteliku i cwicze przy niej. Ona lubi patrzec jak wyma****e rekami i strasznie sie przy tym chichra:laugh2:

U mnie kolejny sukces. Brzuszek wreszcie zareagował na codzienne katowanie go cwiczeniami i zaczął się wciagac. Oczywiscie dalej jest trzesąca sie galareta:angry: ale w obwodzie ma juz tylko 68cm:-).

ja wczoraj się zdołowałam strasznie - nie miszczę się totalnie w nic - nie miałam co na siebie założyć jak szłam z małą na spacer.
Ani płaszcz, ani żakiet, ani spodnie - nic nie wchodzi :baffled::baffled::baffled:
do tego dupa tak strasznie wielka ze się w głowie nie mieści :angry::angry::angry:
waga stoi a miejscu a znów aż tak strasznie dużo to chyba nie jem :sorry::sorry::sorry:
a miało być tak pięknie jak się podobno karmi piersią :angry::angry::angry: ehhhhhhh

Anik ty nie chudniesz a ja moja droga przytyłam...zostalo mi nuby 5 kg do zgubienia...wchodze wczoraj na wage a ja przytylam 5 kg kolejne...teraz waze 70kg czyli mam 10 kilogramow na plusie...hmmm niedobrze...

reklama
Dla mnie to że dziecko ściąga z matki kilogramy to totalna bujda...Ja nie zrzuciłam ani grama kiedy karmiłam piersią a teraz kiedy odstawiłam małego nagle mam 1,5 kilo mniej...w tydzien...a jem dalej tak samo....

Do góry