reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasza waga

...kompletnie nie mam w czym chodzic.
ja też mam ten problem. na razie dałam sobie czas na dojście do siebie ale chyba nie dłużej tak w jednych spodniach przechodzić się nie da. tylko boję się że jak kupię sobie coś więcej to już nie będę miała takiej determinacji do zrzucenia tych kilogramów. ja mimo że nie karmię to też mam na razie większe piersi i np do tej pory nosiłam bluzki 38 a teraz to chyba nie ma szans, mam taką jedną na guziczki, to oprócz tego że uważam że jest za krótka to jeszcze w piersiach się nie dopinam:wściekła/y:

reklama
adiva - ja też po cc jestem, a kiedy mniej więcej można zacząć ćwiczyć:confused:

ja też jeszcze nie mieszczę się w ciuchy sprzed ciąży - w jedne spodnie wchodzę:baffled: a bluzki na cycach mi się rozłażą:szok: wczoraj kupiłam sobie płaszczyk wiosenny bo nie miałabym w czym na chrzest iść - tylko w sportowe kurtki się mieszczę, a to głównie przez te cyce!! jak płaszczyk kupowałam musiałam wziąć większy rozmiar też z powodu piersi :dry:

u mnie też problem z ciuchami....cyce i biodra mnie nie puszczaja...wszytkie bluzki zrobily sie przykrótkawe i obcisłe...na chrzest koniecznie musze kupic wszystko

adiva - ja też po cc jestem, a kiedy mniej więcej można zacząć ćwiczyć:confused:
Żebym ja to wiedziała....mi lekarz mówił żebym sie wstrzymała tak ze 3-4 miesiące....a inne źródła podają że dopiero po 6 miesiącach blizny są w pełni zagojone...Tak czy siak jeszcze sie boje....chociaż nosi mnie strasznie:sorry2:

Ja po 2 miesiacach po operacji zaczelam cwiczyc. Najpierw oczywiscie ostroznie ale teraz juz normalnie brzuszki robie, skacze na skakance i nic mi nie jest.

Ja po 2 miesiacach po operacji zaczelam cwiczyc. Najpierw oczywiscie ostroznie ale teraz juz normalnie brzuszki robie, skacze na skakance i nic mi nie jest.

Eeeee no to super....:-) ja sie jeszcze troszke boje....poczekam jeszcze z miesiąc....A kiedyś to człowiek non stop ćwiczył....qrde...chyba sie starzeje...No i niestety papierochy pomagały utrzymać linie....:baffled:

ja też jeszcze się boję, rana jeszcze świeża jest.
ja też przed ciążą paliłam :baffled: ale mam nadzieję, że już nie wrócę do tego nałogu, tylko, że mój mąż jeszcze pali :wściekła/y::wściekła/y:

A dlaczego nie można ćwiczyć po cc? Wczoraj byłam u ginka i właśnie mówił mi, że brzuch taki wystający nie od cięcia tylko, że taka budowa i muszę zacząć ćwiczyć:dry: Ja narazie na steperku ale od przyszłego tyg. mam zamiar na salę gimnasyczną pochodzić na siatkówkę no i na basen.
Myślicie, że jeszcze nie można???????????????????

reklama
A dlaczego nie można ćwiczyć po cc? Wczoraj byłam u ginka i właśnie mówił mi, że brzuch taki wystający nie od cięcia tylko, że taka budowa i muszę zacząć ćwiczyć:dry: Ja narazie na steperku ale od przyszłego tyg. mam zamiar na salę gimnasyczną pochodzić na siatkówkę no i na basen.
Myślicie, że jeszcze nie można???????????????????

Powtórze sie...co lekarz to opinia....dla mnie to za wczesnie...ponoć te 4 miesiące to taki pierwszy bezpieczny termin..wiec nic mi sie nie stanie jak poczekam...ale to jest moje zdanie...ja nikomu ćwiczyć nie zabraniam ;-)

Dieta działa....zaczeło sie oczyszczanie organizmu...:dry:

Do góry