reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasza waga

Ja to samo, jak karmiłam apetyt miałam straszny i mowy nie było o jakimkolwiek spadku wagi. A teraz coś zaczyna się dziać :-). Głupio to zabrzmi ale chciałabym ważyć 70 kg :-D:-D:-D:-D

reklama
Ja przestalam marzyc o 70 kg. A dzisiaj bylam szukac kiecki na chrzciny i wrocilam z jeszcze wiekszym dolem... Nie szyja takich namiotow. Nie opyla sie

Nie sorry niektore sa dobre. Tylko ze takie co wygladam ich jak wlasna babka czy ciotka. Nie do konca moge sie zdecydowac... Pani mi jeszcze powiedziala ze w takich rozmiarach to tylko takie..

Rondzia, ja mam 18 i 25 wesela, zgadnij co poznajdywałam na grzbiet? Worki na kartofle :baffled:. Kurcze, byc gruba to kicha ubraniowa, a byc grubym kurduplem to juz kompletnie przechlapane. A przyznaj się, o jakim rozmiarze mówimy? u mnie radocha wewnetrzna bo włażę w 50.
Jak sobie przypone jakie miałam kompleksy jak miałam 14 lat i ważyłam 68 kg... Boze jaka ja piekna i szczupła byłam :-p.

reklama
Spokojnie Kluliczku wlasnie Cie doganiam. Troche mnie zaskoczyl rozmiar... w przymierzalni...
A tkanina calkiem modna jak se przypomne co mierzylam za gruba kase..

A jak za maz wychodzilam (jakies 10 lat temu) to warzylam 62 kg i to bylam przytyta po hormonach.
Bardzo smiesznie brzmi jak wszyscy w domu rodzinnym mowia na mnie Chuda bo cale zycie bylo jakies 54 kg... Kiedy to bylo??? Buuuuu

A jeszcze Wam powiem ze sie zapisalam na aerobik dla mam z dziecmi ale sie teraz zastanawiam ze skoro dziecko slabo przybiera to moze lepiej nie isc. Jeszcze schudnie jak zacznie cwiczyc??? :baffled:

Do góry