reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasza waga

jak zacznie cwiczyc to jest szansa ze bedzie bardziej glodne i bedzie wiecej jesc :-) tak mi sie wydaje hihi tak sie z psami robi hahaha
jak jest za chudy pies wystawowy to sie z nim odpowiednie cwiczenia wykonuje i lepiej karmi:-)

reklama
no nie wiem Rondzia ....

podobno podczas ćwiczeń najpierw może być wzrost wagi - a to wcale nie jest źle, bo to mięśnie się rowijają i ważą.
dopiero potem spala się tkankę tłuszczową i waga leci ...
to może niech Młody chodzi tylko do czasu rozwinięcia mięśni ;-)

Rondzia tez doszlam do takich wnioskow, jak bylam w sklepie.
Wytlumaczcie mi fenomen: karmie piersia, odchudzam sie( nie drastycznie), a waga podskoczyla o 2 kg!!!!!! Jak to jest mozliwe????

Dla mnie to że dziecko ściąga z matki kilogramy to totalna bujda...Ja nie zrzuciłam ani grama kiedy karmiłam piersią a teraz kiedy odstawiłam małego nagle mam 1,5 kilo mniej...w tydzień...a jem dalej tak samo....
Ja mam to samo...jak karmiłam piersią to stękałam,że "to bym sobie zjadła,albo to..." a teraz nie dość,że znowu chudnę (czego nie chce bo będę wyglądać jak śmierć na chorągwi) to jakoś nawet czasem apetytu mi brak...:-(

reklama
Ja bym sie zapisalam z mala na takie zajecia bo ona niezla kluska sie zrobila. Jak ja myje to musze odchylic glowke i podniesc te wszystkie podbrodki zeby do szyi sie dostac:laugh2:. Mam nadzieje ze z tego wyrasnie.
Mnie dobijaja moje rozstepy:angry:...Moglabym wazyc nawet 50kg wiecej tylko zeby to swinstwo mi ze skory zlazło.

Do góry