reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

jak zacznie cwiczyc to jest szansa ze bedzie bardziej glodne i bedzie wiecej jesc :-) tak mi sie wydaje hihi tak sie z psami robi hahaha
jak jest za chudy pies wystawowy to sie z nim odpowiednie cwiczenia wykonuje i lepiej karmi:-)

reklama
no nie wiem Rondzia ....

podobno podczas ćwiczeń najpierw może być wzrost wagi - a to wcale nie jest źle, bo to mięśnie się rowijają i ważą.
dopiero potem spala się tkankę tłuszczową i waga leci ...
to może niech Młody chodzi tylko do czasu rozwinięcia mięśni ;-)

Rondzia tez doszlam do takich wnioskow, jak bylam w sklepie.
Wytlumaczcie mi fenomen: karmie piersia, odchudzam sie( nie drastycznie), a waga podskoczyla o 2 kg!!!!!! Jak to jest mozliwe????

Dla mnie to że dziecko ściąga z matki kilogramy to totalna bujda...Ja nie zrzuciłam ani grama kiedy karmiłam piersią a teraz kiedy odstawiłam małego nagle mam 1,5 kilo mniej...w tydzień...a jem dalej tak samo....
Ja mam to samo...jak karmiłam piersią to stękałam,że "to bym sobie zjadła,albo to..." a teraz nie dość,że znowu chudnę (czego nie chce bo będę wyglądać jak śmierć na chorągwi) to jakoś nawet czasem apetytu mi brak...:-(

reklama
Ja bym sie zapisalam z mala na takie zajecia bo ona niezla kluska sie zrobila. Jak ja myje to musze odchylic glowke i podniesc te wszystkie podbrodki zeby do szyi sie dostac:laugh2:. Mam nadzieje ze z tego wyrasnie.
Mnie dobijaja moje rozstepy:angry:...Moglabym wazyc nawet 50kg wiecej tylko zeby to swinstwo mi ze skory zlazło.

Do góry