reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

reklama
U mnie spadek o 10kg, zostało jeszcze 4kg do wagi sprzed porodu i widzę, że to będzie ciężkie zadanie do wykonania. Ciasteczka jak najbardziej mi smakuję, nie mogę się im oprzeć, także często jedna paczka dzienne znika. Brzucho jak u ani prawie 5 miesiąc.

Młoda wysysa ze mnie wszystko:tak:.Zostały mi jeszcze 3kg do wagi poczatkowej:-) A brzusio sie wciaga szybciutko, prawie w ogole juz nie ma. Tylko jak na boku leze to mi troche zwisa. Miałam 98cm przed porodem, teraz jest jakies 70coś:-) Albo mustela dziala albo to jakies czary;-)

Ja nawet sie nie spodziewalam, ze po ciazy sie tak chudnie. W sumie przytylam 11kg, a teraz mam juz 14,5kg na minusie. Jak tak dalej pojdzie, to okaze sie, ze ciaza to najlepsza dieta dla mnie.Dzisiaj bylismy z malym na wizycie u pediatry i zalozylam juz spokojnie moje rzeczy sprzed ciazy :-D
celinka jestes moja idolka heheheh ja tez sobie tego zycze

mamjakty gratuluję spadku wagi!!
ja rowneiz gratuluje

u mnie 13 na minusie...jeszcze 7 i wrócę do wagi sprzed ciaży...no i pas dzisiaj kupiłam...biorę się za siebie :-D
pas dobra rzecz , szczegolnie jak sie nei karmi piersia i brzuch wolneij sie wciaga , u mnie zadzialal ,ale zaczelam stosowac dopiero po 6 tygodniech od porodu

U mnie 11 na minusie, jeszcze 9 kilo...ale tarczyca wciąż w niedoczynności,Eutyrox mam nadzieję pomoże wrócić do wagi z przed ciąży;-)no i na razie odciągam pokarm ciągle do zlewu, jak zacznę normalnie karmić, to może coś bardziej się ruszy..bo to odciąganie na zachowanie laktacji to koszmarek.:wściekła/y:.No i ruchu też strasznie mało, ale jem też nie wiele, bo czasu po prostu brak:-)niestety przez to żołądek troche siada:-(jak konczę karmic Małego butlą to musze pkarm odciągać+obowiązki domowe i kiedy tu jeść, teraz juz się bardziej pilnuję, bo pokarm zanikinie, a tego nie chcemy:no:w każdym razie czekam, kiedy wci8snę się w moje przed ciążowe spodnie:tak:;-)
jedz kochana zeby pokazm nie zanilk
pompowanie pokarmu dlugo laktacji nie utrzyma awiec przynajmiej dobrz sie odrzywiaj
powodzeni z tarczyca , mam nadzije ze leki pomoga

u mnie tylko 7 mniej ...jeszcze mam 18 i brzuch jak w 5 miesiacu....mam nadzieje,ze mi pojdzie troszke to szybciej....
ani ty przeciez dopiero urodzilas ,a i tak ladnie Ci spadlo , poczekaj jeszcze z tydzien dwa to zobaczysz jak zlecisz
a jak nei to czy nie jest najwazniejsze to ze masz maluszka przy soebie :-)

Młoda wysysa ze mnie wszystko:tak:.Zostały mi jeszcze 3kg do wagi poczatkowej:-) A brzusio sie wciaga szybciutko, prawie w ogole juz nie ma. Tylko jak na boku leze to mi troche zwisa. Miałam 98cm przed porodem, teraz jest jakies 70coś:-) Albo mustela dziala albo to jakies czary;-)
szczesciara nastepna
ja juz tez chce zobnaczyc ile mi po porodzie spadnei

jak narazie to caly czas rosnei
juz jakies 16 uroslo:szok::crazy::-( a mialam zmiescic sie w 15:angry:

reklama
Zazdroszczę :tak:ja mam brzuchol taki jak w ciąży tylko bardziej rozlazły strasznie wygląda i bardzo się boję że nie zniknie:-:)-:)-:)-:)-(

Do góry