Dziewczyny ja z tematem powrotu do formy. Jestem załamana od 2 tyg moja waga stoi w miejscu nie drgnie ani na pół kilo i brzuch też został buuuu - juz nic się nie wciąga. Nic innego nie pozostaje chyba muszę zacząć ćwiczyć a tu nie da rady po cesarce wciąż czuję ból a położna mi powiedziała że do końca 3-4 miesięcy nie mogę wykonywać zadnych ćwiczeń obciążających mięśnie brzucha ani nie powinnam wykonywać zadnych ciężkich prac. Samo noszenie dziecka jest ryzykowne żebym nie miała zrostów i żebym nie miała zadnych w przyszłości dolegliwości.
Ehhh dziewczyny po cesarce ja mam pytanie do was:
kiedy możemy zacząć ćwiczyć czy naprawdę trzeba czekać aż tak długo? Czy możemy się wybrac na basen? Jeśłi tak to pojakim czasie?
Ja wczoraj zrobiłam sobie kąpiel w wannie pierwszy raz od porodu było cudownie ale dziś już widzę że chyba nie powinnam - rana zaczeła mnie swędzieć i w jednym miejscu jest zaczerwieniona
Ehhh dziewczyny po cesarce ja mam pytanie do was:
kiedy możemy zacząć ćwiczyć czy naprawdę trzeba czekać aż tak długo? Czy możemy się wybrac na basen? Jeśłi tak to pojakim czasie?
Ja wczoraj zrobiłam sobie kąpiel w wannie pierwszy raz od porodu było cudownie ale dziś już widzę że chyba nie powinnam - rana zaczeła mnie swędzieć i w jednym miejscu jest zaczerwieniona