reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

ja też dziewczyny gubie kilosy po ciążowe po ostatniej nie miałam co gubić bo ku rozpaczy lekarza jak schudłam na początku ciąży 7 kg to do końca iąży przytyłam tylko 5 kg i zarz po porodzie ich nie było ale z poprzednich 2 ciąż zostało mnie całkiem dużo więc gubić jest co a do tego ta fałda skóry na brzuchu mnie przeraża więc się diece bo ludzie niestety są mało taktowni i czasai jak coś dogadają to słow brak :wściekła/y::wściekła/y: a z takich naj mniej miłych docinków to kiedyś dziewczyna w sklepie mi powiedziała że na takie mega wymiary to nic w ich sklepie nie kupie:wściekła/y::wściekła/y: wyszłam ze łzami w oczach nawet odpyskować nie umiałam

reklama
ahh ci faceci. ja jestem świadoma tego że te kilogramy które przytyłam to widać, ale nie lubię jak ktoś do mnie mówi grubasek albo jakoś tak, a tak mówi na mnie np moja mama :-( wiem że robi to pieszczotliwie i dlatego nic jej nie mówię, ale i bez tego czuję się duuuuuża.
zresztą wczoraj miałam chwilę wspomnień i oglądałam zdjęcia z wakacji nad morzem dwa lata temu, wtedy na dodatek miałam taki mały kryzys i dosyć dużo schudłam, i wtedy jak patrzyłam na te zdjęcia to widziałam że wyglądam szczuplej ale jakoś się tym nie zachwycałam, a jak wczoraj zobaczyłam te zdjęcia to doszłam do wniosku że wyglądałam jak kościotrup. jak to potrafi się spojrzenie zmienić jak ma się tych kilogramów więcej.

kasia@kruszyna podobna sytuacja u mnie. Wywołałam teraz zaległe zdjęcia z wakacji z 2 lat z rzędu. Dostałam szoku :szok:. Jak sobie zawsze nawkręcałam kompleksów że to nie takie , tamto za grube tak teraz naprawdę dostałam szoku i mnie oświeciło że wszystko było cacy. Teraz to bardzo bym chciała móc być taka i ważyć tyle co wtedy :-(

dzisiaj mężowi pokazałam to zdjęcie i powiedział że wyglądałam strasznie, no wtedy schudłam tak do 60 kg (może troszkę mniej) tak myślę bo nie mam w domu wagi przy wzroście 178.
ja waga przy której najlepiej się czuję i wydaje mi się że dobrze wyglądam bo przynajmniej mam jakiś biust :-D to 65 kg. niby 5 kg różnicy to niewiele ale jeśli chudnie się tak naprawdę najwięcej na górze i w brzuchu to w stroju kąpielowym wygląda się naprawdę nieciekawie, bo pośladki wiadomo zawsze pozostają troszkę bardziej okrągłe,, ale teraz to marzę o wadze 70 kg :-)

Kasia ja przy wzroście 175 nigdy 60 nie przekraczałam i cały tłuszczyk co mi się odłożył to był na brzuchu. Nigdzie indziej nie szło! A teraz w ciąży te całe 13 kilo siedzi w brzuchu bo wymiary mi się nie zmieniły.
Też chciałabym ważyć więcej ale chyba to nie będzie możliwe.

Dziewczyny powiedźcie mi czy przybranie 1 kg w 10 dni to dużo?? do tej pory tyłam 4 kg na miesiąc czyli 1 kg tygodniowo. Opuchlizny brak.

Moim zdaniem też mało. Ja w ostatnie 2 tygodnie przytyłam prawie 3 kilo. Ale daga ładnie tyłaś bo ja na początku to malutko, dopiero teraz tak zaczęło.

reklama
Do góry