ja też dziewczyny gubie kilosy po ciążowe po ostatniej nie miałam co gubić bo ku rozpaczy lekarza jak schudłam na początku ciąży 7 kg to do końca iąży przytyłam tylko 5 kg i zarz po porodzie ich nie było ale z poprzednich 2 ciąż zostało mnie całkiem dużo więc gubić jest co a do tego ta fałda skóry na brzuchu mnie przeraża więc się diece bo ludzie niestety są mało taktowni i czasai jak coś dogadają to słow brak a z takich naj mniej miłych docinków to kiedyś dziewczyna w sklepie mi powiedziała że na takie mega wymiary to nic w ich sklepie nie kupie wyszłam ze łzami w oczach nawet odpyskować nie umiałam
reklama
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
ahh ci faceci. ja jestem świadoma tego że te kilogramy które przytyłam to widać, ale nie lubię jak ktoś do mnie mówi grubasek albo jakoś tak, a tak mówi na mnie np moja mama :-( wiem że robi to pieszczotliwie i dlatego nic jej nie mówię, ale i bez tego czuję się duuuuuża.
zresztą wczoraj miałam chwilę wspomnień i oglądałam zdjęcia z wakacji nad morzem dwa lata temu, wtedy na dodatek miałam taki mały kryzys i dosyć dużo schudłam, i wtedy jak patrzyłam na te zdjęcia to widziałam że wyglądam szczuplej ale jakoś się tym nie zachwycałam, a jak wczoraj zobaczyłam te zdjęcia to doszłam do wniosku że wyglądałam jak kościotrup. jak to potrafi się spojrzenie zmienić jak ma się tych kilogramów więcej.
zresztą wczoraj miałam chwilę wspomnień i oglądałam zdjęcia z wakacji nad morzem dwa lata temu, wtedy na dodatek miałam taki mały kryzys i dosyć dużo schudłam, i wtedy jak patrzyłam na te zdjęcia to widziałam że wyglądam szczuplej ale jakoś się tym nie zachwycałam, a jak wczoraj zobaczyłam te zdjęcia to doszłam do wniosku że wyglądałam jak kościotrup. jak to potrafi się spojrzenie zmienić jak ma się tych kilogramów więcej.
kasia@kruszyna podobna sytuacja u mnie. Wywołałam teraz zaległe zdjęcia z wakacji z 2 lat z rzędu. Dostałam szoku . Jak sobie zawsze nawkręcałam kompleksów że to nie takie , tamto za grube tak teraz naprawdę dostałam szoku i mnie oświeciło że wszystko było cacy. Teraz to bardzo bym chciała móc być taka i ważyć tyle co wtedy :-(
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
dzisiaj mężowi pokazałam to zdjęcie i powiedział że wyglądałam strasznie, no wtedy schudłam tak do 60 kg (może troszkę mniej) tak myślę bo nie mam w domu wagi przy wzroście 178.
ja waga przy której najlepiej się czuję i wydaje mi się że dobrze wyglądam bo przynajmniej mam jakiś biust to 65 kg. niby 5 kg różnicy to niewiele ale jeśli chudnie się tak naprawdę najwięcej na górze i w brzuchu to w stroju kąpielowym wygląda się naprawdę nieciekawie, bo pośladki wiadomo zawsze pozostają troszkę bardziej okrągłe,, ale teraz to marzę o wadze 70 kg :-)
ja waga przy której najlepiej się czuję i wydaje mi się że dobrze wyglądam bo przynajmniej mam jakiś biust to 65 kg. niby 5 kg różnicy to niewiele ale jeśli chudnie się tak naprawdę najwięcej na górze i w brzuchu to w stroju kąpielowym wygląda się naprawdę nieciekawie, bo pośladki wiadomo zawsze pozostają troszkę bardziej okrągłe,, ale teraz to marzę o wadze 70 kg :-)
ania.falko
Entuzjast(k)a
Kasia ja tez chce 70!!!! a mam 96 juz....:-(
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Kasia ja przy wzroście 175 nigdy 60 nie przekraczałam i cały tłuszczyk co mi się odłożył to był na brzuchu. Nigdzie indziej nie szło! A teraz w ciąży te całe 13 kilo siedzi w brzuchu bo wymiary mi się nie zmieniły.
Też chciałabym ważyć więcej ale chyba to nie będzie możliwe.
Też chciałabym ważyć więcej ale chyba to nie będzie możliwe.
M
miloku
Gość
wedlug mnie malo , bo ja przytylam w pare dni 2 kilo i to nawet 10 dni nie bylo
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Moim zdaniem też mało. Ja w ostatnie 2 tygodnie przytyłam prawie 3 kilo. Ale daga ładnie tyłaś bo ja na początku to malutko, dopiero teraz tak zaczęło.
reklama
Podziel się: