reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

Mówią ,że po porodzie sn macica się szybciej obkurcza i mięsnie brzucha też inaczej pracują i szybciej sie dochodzi do formy ale wszystko jest z pewnością kwestią indywidualną...:tak:

reklama
Dziewczyny gratulacje spadania kilogramów.
Mi stuknęło 23 na plusie. buuuu ale z Oliwią więcej ważyłam i też wszystko zeszło.

ja jakoś przybrałam 2 kg ostatnio (w kilka dni)...chyba przez leniuchowanie....dziwi mnie to trochę, że tak szybko, ale dużo więcej już chyba nie zdążę..:-D ...

ja jakoś przybrałam 2 kg ostatnio (w kilka dni)...chyba przez leniuchowanie....dziwi mnie to trochę, że tak szybko, ale dużo więcej już chyba nie zdążę..:-D ...
Elete ty wiesz ,ze ja tez 2 kilo w ciagu ostatnich paru dni wrzucilam
i takim sposobem dobilam do 15 :-:)no: mam nadzieje ze wiecej nie bedzie :tak:

może to jest właśnie to gromadzenie się wody..:confused: bo ja nie mam jakiejś specjalnej opuchlizny....
mam w sumie 12,5kg i wolałabym już pozostać przy tej liczbie:-D

może to jest właśnie to gromadzenie się wody..:confused: bo ja nie mam jakiejś specjalnej opuchlizny....
mam w sumie 12,5kg i wolałabym już pozostać przy tej liczbie:-D

Ja w 36 tc miałam 10 na plusie a w 37 już 13! :zawstydzona/y:
i zamiast 5 na przodzie wagi jest już 7! :shocked2: Ja też nie mam opuchlizny ale jednak przytycie daję się we znaki. Zaczęłam mieć problem ze stawami kolanowymi, łapią mnie skurcze łydek.

Chyba nie jest ze mna tak dobrze jak mi sie wydawalo. Sasiad na klatce spytal mnie wczoraj kiedy rodze. Chamówa, co? Moje 25 cm w obwodzie mniej widac nie zrobily wrazenia....

Chyba nie jest ze mna tak dobrze jak mi sie wydawalo. Sasiad na klatce spytal mnie wczoraj kiedy rodze. Chamówa, co? Moje 25 cm w obwodzie mniej widac nie zrobily wrazenia....

Bo faceci to tacy są :growl: Mi sąsiad powiedział, że w d.... się roztyłam i że będzie trzeba poszerzać drzwi wejściowe bo niedługo się nie zmieszczę!! :shocked2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Rondzia, klaudusiaNK o raju ale faceci tak mają. Nawet nie pomyślą a od razu gadają. Ale sąsiad klaudusi to już przesadził!!!!! niech popatrzy na siebie.

reklama
Do góry