reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga;)

reklama
dzięki dziewczyny!!! niby 2,5 kg a tyle radości!!!!:-D:-D:-D:-D
A jeszcze otworzyli u nas nowy gabinet kosmetyczny i maja te rollery, mam zamiar sie zapisać, zobaczymy, może do lata będę laska??;-);-);-)

Asze trzymam kciukasy!:-)
Ja przez ostatni tydzień też poleciałam kilogram - to pewnie zasługa tego, że przestałam się objadać drożdżówkami i ciasteczkami, hehe:-D:-D No, ale żebym była zadowolona to jeszcze ze trzy kg chciałabym schudnąć....:sorry2: Pocieszam się, że zbliża się lato i jem wtedy więcej warzyw i owoców. No i zdecydowanie apetyt mi się w tym okresie zmniejsza...;-)

ASZE gratukacje wielkie!!!.Mnie jeszcze wisi 3,5 kg do wagi sprzed ciąży + kolejne 4 dla mojego zadowolenia.Cieszię się że już mi waga nie stoi tylko spada ładnie i co 2-3 dni odnowtowuję kolejne 0,5 kg mniej zazwyczaj:tak:A wszystko dzięki Wasie:tak::tak::tak:

qrcze ale wam zazdrosze tego zapału mi wogóle sie nei chce:sorry2::-(
Asze gratulacje przyjmij i odemnie;-)

Niekat wiec Tobie tez gratulacje!!:-):-)
Mrówa ale ja na razie nic nie robię, no może mniej jem jakoś apetyt mniejszy, ale ćwiczyć mi sie nie chce no i czasu też na ćwiczenia nie mam. Zuzia jest bardzo absorbująca no i Milo też potrzebuje mojego czasu.

Ninja chciałabym mieć te 15 min:-D - przecież muszę zaglądać na BB!!! No i te 15 min ucieka;-);-) Ale wezmę się, wezmę....:rofl2:

ninja jak Ci idzie a6w?? mnie niestety rozproszyło wczorajsze kino, a że rpzez cały dzien nie miałam chwilki wytchnienia bo jak nie MArcel płakał to ja okna myłam itp to i wieczorem nie zrobiłam:-(rano byłam zła na siebei jak cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ale trudno - od dziś robię od nowa:baffled:

reklama
ninja jak Ci idzie a6w?? mnie niestety rozproszyło wczorajsze kino, a że rpzez cały dzien nie miałam chwilki wytchnienia bo jak nie MArcel płakał to ja okna myłam itp to i wieczorem nie zrobiłam:-(rano byłam zła na siebei jak cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no ale trudno - od dziś robię od nowa:baffled:

haahahaahahahaahahaahhahaaaahaahahahahahaahahahahahahaahahahahaha,
ja wczoraj też nie ćwiczyłam :-D:-D:-D:-D:-D - byłam padnięta cały dzień i miałam gorączkę, lekkie dreszcze i spałam non-stop.

Do góry