reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga;)

Giza aż tak źle nie jest, ciśnienie mam ok, białka w moczu tez nie mam więc gestozy nie podejrzewam, ale po całym dniu w skarpetkach to mi się niezłe obwarzanki wokół robiły:tak:, teraz jak noszę zapiętki mojego J to jest ok. I na razie jem wszystko - korzystam póki mogę!!!:tak: A co do soli i cukru to jako dietetyk nie używam, jest ich sporo w produktach, odzwyczaiłam sie od "posalania", a cukru to już długie lata nie używam - oczywiście mam na myśli zwykły biały cukier a nie np. słodycze;-);-):tak:

reklama
ja też zauważyłam że zaczynam chyba wode zbierąć:baffled: obrączke i pierścionki odstawiłam w sobote bo mnie zaczeły cisnac:dry:

Nikat obrączki to ja już dawno nie noszę, ani żadnych pierścionków. puchną mi tez nogi od skarpetek, wiec zaczęłam podbierać je mojemu J - są większe i luźniejsze ;-)
ja też zauwazyłam ze po zdjeciu skarpetek mam takie buły tuz nad ściagaczem, dlatego tez wole nosić zapiętki - wtedy tak sie nie odciska:dry:

obrączki nie nosze już od grudnia skarpetki też ze słabymi ściągaczami to potem mam opuchnięte nogi

ja chcialam obraczke dzisiaj rano zdjac (bo kolezanka z pracy mi powiedziala ze palec wyglada jakby mial zaraz eksplodowac :baffled:) ale nie udalo sie nawet na mydlo! sprobuje dzis wieczorem wsadzic w lod i moze sie uda.

stopy tez mi zaczely puchnac tak ze po poludniu w pracy biegam, a raczej czlapie, juz bez butow, z czego sie wszyscy nabijaja. a do domu juz wracam w moich letnich bialych rozczlapanych tenisowkach co musi wygladac komicznie przy czarnym garniturze :-D

ja na sama mysl ile teraz waze to sie purpurowa robie :zawstydzona/y:. Nie wiem na 100% z jakiej wagi startowalam, bo tu nie waza, ale napewno bylo mniej niz 17 kg :sorry2:. chyba wiecej nawet waze od meza :baffled:

Jej jak mnie wczoraj kolegi mama zobaczyła to stwierdziła,że oprócz brzuszka to nie przytyłam,i,że pewnie dzidziuś będzie nie duży,i zdziwiła się,że tylko +10 kg bo to niby mało:baffled:i że ja po porodzie to zapomnę,że wogóle je miałam,oby;-)miała rację.Ale faktycznie jej siostrzenica ma termin 3tyg po mnie a wygląda jak chomiczek,nawet na buzi:dry:.
Mi nuny i rąsie nie puchną póki co więc skarpetki noszę te co wcześniej i obrączki od ślubu nie ściągałam.

Ja też już z 2 tyg nie noszę obrączki, choć nie zauważyłam żebym szczególnie puchła. Pakluchy to już tak mam że czasem po prostu ciężko ściągnąć pierścionki, ale nóżki .... nie zauważyłam :tak:

reklama
Ja budze sie strasznie spuchnieta tzn dlonie i twarz, przechodzi po max godz. tymczasem nogi wieczorem.
Ale nie wiem co mam myslec o mojej wadze, przeciez to niemozliwe zeby w 4 dni 4 kg! Pocieszam sie ta zbierajaca woda. Na wage juz chyba nie wejde. Jem tyle samo... :baffled:

Do góry