Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tezJa największy skok wagowy zauważyłam u siebie w II trym.
Ja największy skok wagowy zauważyłam u siebie w II trym.
a ja nie wiem - tak wyszłoz Oliwią miałam taki jeden napad ze zjedłam kanapke z szynka, miodem i płatkami kokosowymi.... i nie pytajcie skad mi się to wzielopoza takimi chwilami słabości bardzo rzadkimi zreszta nie miewam jakisch wielkich smaków... tak ogolólnie tylko wolę kwasnie niz słodkieNiekat co za kompozycja smakowa...:-)
normalnie i ja nie wziełabym tego do ust - niestety takiego miałam smaka i koniecJa na szczęście nie mam smaków słodko -kwaśnych. Zwymiotowałabym prędzej niż bym zjadła szynke + miód
no i jeszcze cytrusów, smazonego, pieczonego, na samym początku surowego mleka itp dalej nie pamietam ale coś tam jeszcze było - zalezy tezod delikatnosci zołądka maleństwa i jego wrazliwosći alergicznejAsze - no to ładnie nam się tu wpasowałaś ze swoją profesją, bo ja zupełnie nie wiem co można jeść a czego nie przy karmieniu piersią (wiem tylko, że czekolady i rzeczy "wzdymających" typu bigos ;-))