reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

iwona ja mam 156 cm wzrostu - przy 60 kg zaczynam wyglądać jak kulka ;-)
a jeszcze tyję w jabłko wszystko idzie zawsze w brzuch... hehe znajome mamy to się pytały już ponad rok temu co urodziłam, a ksiądz, który dawał nam ślub pytał się czy znamy już płeć dziecka - hajtałam się w połowie lipca zeszłego roku :-D

reklama
Ja mam jakieś 170 cm wzrostu.... I niestety ciężką i mocną budowę ciała, czyli ważę więcej niż wyglądam.... :-:)no: Nie liczę oczywiście teraźniejszego okresu ciąży.;-)

Fioletowa
ja mam 160cm więc też do wielkoludów się nie zaliczam:-( tyle że ja jak tyję to najpierw uda i tyłek a potem brzuch, brzuch chudnął mi zawsze szybko ale nogi odchudzić to już o wiele trudniejsze

Dziewczyny u mnie tragedia... w ciazy przytylam 25 kg (jak narazie). Zostalo mi jeszcze 1,5 miesiaca... Mam te nicale 175cm wzrostu, ale.. przed ciaza wazylam 59 a teraz..... Boje sie, ze ciezko bedzie mi to zzucic. Zwlaszcza, ze zawsze mialam sklonnosci do tycia i tylko raz w zyciu udalo mi sie schudnac. A tu mala niespodzianka iiiii..... ciaza :)
Najgorsze jest to, ze mam niesamowity apetyt na slodycze :-)
Najgorsze jest to, ze termin mam na dzien dzisiejszy na 7 lipca,a miesiac pozniej wesele bliskiej przyjaciolki-szwagierki.
Jak myslicie... uda mi sie jakos 'normalnie'wygladac??? :-D

to i ja się zamelduję na tym wątku

u mnie 4,5kg na plusie, waga z dziś rana, bo po południu lekarz; nie za duzo, ale dziecie dobrze się rozwija więc najważniejsze;-)

Robaczku ja tez nie jestem zbyt wysoka, 165cm w kapeluszu mam

dziula w miesiąc... no nie wiem, pytanie jeszcze czy będziesz karmić piersią - jeśli tak to się nie odchudzaj... już lepiej chyba kupić jakąś ładną kieckę, która przytuszuje to i owo

Witajcie lipcóweczki;)Własnie wróciłam od swojej gin mały waży 2300. Troche jestem zaskoczona bo przytył przez miesiąc aż kg. Duzo przybrał no i ja zważywszy na moja cukrzyce przytyłam aż 2 kg( ta dieta którą mam działa chyba jakos inaczej).Jestem ciekawa jak wasze malenstwa rosną:) Pozdrawiam:)

reklama
a ja od wczoraj mam dołka odnosnie wagi, tzn przez jeden tydzien przytyłam 1,7 kg :eek::eek::eek::eek: od dzis zero słodyczy, bo jak tak dalej pojdzie to :baffled::baffled::baffled:

Do góry