reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

Niezle kobietki, Beata, za chwile sie okaze, ze do tej galezi bedzie wiecej chetnych i galez peknie;-)
Ja mam niecale 160 cm, taki kurdupel ze mnie, a przekroczylam wlasnie 60 kg, ciekawe czy do 70 dobije:confused::-D Jesli tak, to juz sie zapisuje na te galaz!

A tak na serio, przy mojej sytuacji, napietym harmonogramie i w niedalekiej przyszlosci dwojce dzieciakow, jakos specjalnie nie martwie sie powrotem do figury:-)

Kobitki jak by co od końca maja przyjmuję zapisy na gałąź :tak:;-):tak:

reklama
Asiu no będę Cię musiała troszkę pomaglować ;-)
1. waga w dzień odwiedzenia gałęzi (co by nam się lina nie zerwała) ;-)
2. oświadczenie że jak lina się zerwie do odpowiedzialności pociągniesz producenta nie mnie (mogę na odszkodowanie niewyrobić) ;-):-)
3. oświadczenie że jak pęknie gałąź to odpowiedzialność ponosi leśniczy i od niego wyciągniesz odszkodowanie (oczywiście do podziału) ;-):-)
4. no i jakieś malutkie oświadczonko, że jako ciężarówka jesteś niewpełni świadoma swojch czynów i że nie ja Cię do tego nakłoniłam (muszę mieć alibi);-)
To powinno wystarczyć :-):-):-)
Buziaczki i kolorowych snów :-):-):-)

Z racji wizyty dziś stanęłam na wagę.:szok: Oczywiście byłam pilnowana przez męża żebym czasami nie ocyganiła ani grama.:no::-) I przez miesiąc czasu przytyłam mniej więcej 1,5 kg. Czyli w sumie mam 3 ,5 kg do przodu od początku ciąży. :cool: Pani dr była ze mnie dumna. ;-):tak:

reklama
ale numer. ja od poczatku mam 7,5 kilo do przodu. do 80 juz nie wiele mi brakuje. od ostatniej wizyty bylo 2 na plusie...

Do góry