reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga w ciąży

reklama
Cześć Wszystkim! Jestem nowa na BabyBoom, ale stronka mi się bardzo podoba i postanowiłam się przyłączyć. Jeśli chodzi o moją wagę to przez cały okres ciąży rosła miarowo i w 27 tc na wizycie u lekarza było 58.9kg choć na początku w 10tc było 49,4kg. Ale ponieważ dobrze się czuję i dzidzi też to jest ok. podejrzewam że tak do końca to jeszcze będzie z 5kg.:-D

reklama
u mnie tez juz +10

kurcze przez caly marzec przytylam tylko 1kg a teraz od 29 marca przytylam juz 2 szok do konca kwietnia przytyje pewnie jeszcze 2 i bedzie 4kg w ciagu miesiaca wszystko przez te słodycze świeta i to leżenie

Do góry