reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga - jak się zmieniamy :)

Myszka - ja cały czas narazie dotrzymuję Ci kroku. Mam 10 kg więcej, ale za to i 6-7 cm mniej od Ciebie. No i już nie urosnę. Nie wierzę, że pozostałe tłustości rozłożą się u mnie równie korzystnie. Najgorzej wyglądają nogi i tyłek. Ratunku!!!

reklama
hmmm u mnie pewna część ciała przesłania cały świat:-D nie narzekam i dalej lubię Siebie i to chyba najważniejsze:-) gorzej jak mam kiepski dzień bo sie nie mieszczę w rzeczy:-D

Hej zrobiłam sobie wskaźnik BMI

Twój wskaźnik BMI: 24.1
Gratulacje! Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne.
hmm - chyba mnie nie widzieli :-D

i Ika_s - tobie niechcący też ale zobacz co napisali :

Twój wskaźnik BMI: 25.5
Ważysz trochę więcej niż wynosi Twoja idealna waga, ale to nie jest duża różnica. Nie panikuj zatem i postaraj się ograniczyć trochę liczbę kalorii w posiłkach. Pomyśl też o jakiejś diecie i zażywaj więcej ruchu na świeżym powietrzu.

Dziś na śniadanko tylko sucharki z serkiem i pomidorek. Może gdybym się trzymała niskokalorycznej diety przez cały czas byłoby mniej. Czy ja tylko wytrzymam bez batonika na drugie śniadanko? Mało prwdopodobne jak siebie znam.

reklama
Do góry