reklama
Minesota
Fan(ka)
Hej
Ania_ajra
Ja wg kart ciąży w 12 mam 73.4 a w 8 73.3:-)
A przed ciążą ważyłam 68;-) I już mi się oberwało że za mało przytyłam
mam nadzieje że 21 września będę ważyć więcej
Ania_ajra
Ja wg kart ciąży w 12 mam 73.4 a w 8 73.3:-)
A przed ciążą ważyłam 68;-) I już mi się oberwało że za mało przytyłam
mam nadzieje że 21 września będę ważyć więcej
sylka_k
mama styczniowa 2008
a ja wczoraj byłam u gina i waga wskazała 3 kilo na plusie w 19 tygodniu:-):-)
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Moja waga startowa 78 wiem grubas teraz 15 tydzien i 80 jak na razie nawet nie widać że w ciąży jestem znaczy rodzinka mówi że4 nic nie widzi ja tam widze zaokrąglony brzuszek
Wyjdzie na to, żem średniaczek
Przed samą ciążą przytyłam i to ostro z 58 do 65 - mój Ukochany tak mnie rozpieszczał bo wcześniej chudłam przez 2 lata mieszkając sama.
Punkt startowy ok 5 tc - 66,5 kg. Ostatnio (16tc) - równo 7 dych. Czyli 3,5 na plusie al coś czuję, że teraz to rosnę i rosnę i pod koniec miesiąca, jak mam wizytę, to spokojnie powyżej 70 kg będzie... Wolę BMI teraz nie liczyć
Przed samą ciążą przytyłam i to ostro z 58 do 65 - mój Ukochany tak mnie rozpieszczał bo wcześniej chudłam przez 2 lata mieszkając sama.
Punkt startowy ok 5 tc - 66,5 kg. Ostatnio (16tc) - równo 7 dych. Czyli 3,5 na plusie al coś czuję, że teraz to rosnę i rosnę i pod koniec miesiąca, jak mam wizytę, to spokojnie powyżej 70 kg będzie... Wolę BMI teraz nie liczyć
reklama
Minesota
Fan(ka)
Hej
16 Tydzień - 76 kg czyli wg Karty Ciąży 3 kg na plusie - wg mnie :-) już 6 kg na plusie:-)
16 Tydzień - 76 kg czyli wg Karty Ciąży 3 kg na plusie - wg mnie :-) już 6 kg na plusie:-)