reklama
EM Ka
Fanka BB :)
No wlasnie nie posłuchalam gościa bo jak ograniczać napoje a wyedy były upały ... A nie jem duzo slonych rzeczy czasem gazowane moze z tego powinnam zrezygnować a z drugiej strony całe życie niedowaga to w ciazy moge sie toczyć a co ...
joani
Co za imbecyl każę ograniczać picie.. no chyba, że ktoś same gazowane słodkie pije... Ja mam ok. 10 plus ale od ponad miesiąca stoi waga a maluch przybrał ponad kilo, więc chudnę nie no u mnie to dietka nie pozwala przytyć pewnie. A tak sraszyli że w ostatnim miesiącu tyje się podwójnie...
Ann_
Emka tak jak piszą dziewczyny zgadzam się że nawet jak woda się zatrzymuje to pić nadal wodę bo to jest niezbędne, a pomoże właśnie ograniczenie soli i trzeba pamiętać, że sól to nie tylko ta co sypiemy ale często jest ukryta w produktach. Dużo gazowanego pewnie też nie pomaga, ale od czasu do czasu można zgrzeszyć ;-)
Ja mam +10 kg gdzie 4 tyg temu było 9 więc wcale tak dużo nie przybywa w tej końcówce, a połowa z tego to dzidziuś bo ja 1 kg a on 0,5 kg
A twoje 16 kg to pewnie w większości właśnie woda więc zejdzie zaraz po porodzie
Ja mam +10 kg gdzie 4 tyg temu było 9 więc wcale tak dużo nie przybywa w tej końcówce, a połowa z tego to dzidziuś bo ja 1 kg a on 0,5 kg
A twoje 16 kg to pewnie w większości właśnie woda więc zejdzie zaraz po porodzie
EM Ka też się dziwię że lekarz zasugerował mniej pić. Przecież wszędzie piszą że jedynym sposobem na zatrzymywanie wód w organizmie jest właśnie jej picie.
U mnie 14,5 kg na plusie I na 15 mam zamiar zakończyć.
Ale jestem już bardzo opuchnięta, stopy jak balony, całe nogi, dłonie i buzia jak księżyc w pełni więc pewnie spora częśc to woda.
U mnie 14,5 kg na plusie I na 15 mam zamiar zakończyć.
Ale jestem już bardzo opuchnięta, stopy jak balony, całe nogi, dłonie i buzia jak księżyc w pełni więc pewnie spora częśc to woda.
EM Ka
Uwierzcie mi ze tez byłam w szoku , bo zaczął opowiadać ze kobiety w ciazy nie raz ograniczają sie z jedzeniem a nie z piciem i potem takie efekty. A za oknem 28 st było, nawet nie komentowalam bo przeciez nie odwodnie siebie i jeszcze do tego dziecka!
Ta ja tez mam papelek okrągły i do tego podwójny podbródek a mój maz mowi ze mam brzusio do dźwigania to i stopki muszę miec większe bajerant
Ta ja tez mam papelek okrągły i do tego podwójny podbródek a mój maz mowi ze mam brzusio do dźwigania to i stopki muszę miec większe bajerant
reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
U mnie na dzień dzisiejszy +7,5 kg, więc myślę, że mój plan, żeby nie dobić do 10 kg jest jak najbardziej realny co mnie bardzo cieszy, bo ja to pulpet jestem
Może lekarz miał na myśli słodzone napoje? Bo jednak wodę należy pić, chociaż wiadomo nie można też przesadzić np. z 5 litrami dziennie, ale takie 2 l to spokojnie Widać czasem nie warto słuchać lekarzy tylko siebie
Może lekarz miał na myśli słodzone napoje? Bo jednak wodę należy pić, chociaż wiadomo nie można też przesadzić np. z 5 litrami dziennie, ale takie 2 l to spokojnie Widać czasem nie warto słuchać lekarzy tylko siebie