reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Ale super wyglądasz [emoji7][emoji7]

Jeju jak ja wam zazdroszczę tych brzuszków [emoji28]
Mozesz za mnie kilka dni ponosic ..bo w pracy to bol plecow straszy a co bedzie na koncowce to nie chce myslec.
Ale fakt brzuszek ma swoje uroki [emoji4] zwlaszcza jak dzidzia kopie to piekne jest i to ze ty je nosisz cudowne uczucie. Ale czasem mam wrazenie ze przez ten ból pleców i prace nie moge sie tym wystarczająco nacieszyc.
Jeszcze miesiąc pracy na szczęście i koniec.

reklama
No ale piszemy i tu i tam w sumie [emoji6] tylko jest tak mało dziewczyn że mało co się dzieje [emoji57]

Co u ciebie? Jak się czujesz? [emoji2]
Może się wstydzą czy co.... Bo nie wierzę że jest mało nastoletnich mam :eek:

A ja czuję się w miarę, jak to w 9 mies ciąży :confused2:
Czekam jeszcze może młody się obroci bo jak nie to będzie cc... A sobie upodobal pozycje pośladkowa i tak siedzi i kopie mnie po szyjce, pecherzu, jajnikach.... W wt miał już 3kg. 35+0.

Może się wstydzą czy co.... Bo nie wierzę że jest mało nastoletnich mam :eek:

A ja czuję się w miarę, jak to w 9 mies ciąży :confused2:
Czekam jeszcze może młody się obroci bo jak nie to będzie cc... A sobie upodobal pozycje pośladkowa i tak siedzi i kopie mnie po szyjce, pecherzu, jajnikach.... W wt miał już 3kg. 35+0.
Ale czego się wstydzą? [emoji849]

O kurcze a to uparciuch mały [emoji6]może się jeszcze odwróci [emoji6]
U nas okej, 1 października jedziemy do Łodzi i będzie wywoływany poród, póki co jest okej, troszkę się stresuje tym wszystkim,ale musimy dac radę:) A co U was? [emoji8]
Ooo to już za moment mała będzie na świecie [emoji3590][emoji3590] trzymam za was kciuki cały czas [emoji8][emoji8]

U nas ok [emoji6] boję się tylko żeby mi się mała nie rozchorowala bo tz chory w domu i kicha na wszystkie strony [emoji51]

reklama
To życzę zdrówka! [emoji8][emoji8]Ja właśnie się jak na złość rozchorowalam :( staram się leczyć,ale nic nie przynosi takich efektów jakbym chciała, mam jeszcze tydzień, zobaczymy :)
Ale czego się wstydzą? [emoji849]

O kurcze a to uparciuch mały [emoji6]może się jeszcze odwróci [emoji6]Ooo to już za moment mała będzie na świecie [emoji3590][emoji3590] trzymam za was kciuki cały czas [emoji8][emoji8]

U nas ok [emoji6] boję się tylko żeby mi się mała nie rozchorowala bo tz chory w domu i kicha na wszystkie strony [emoji51]

Do góry