reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Paulina97
Fanka BB :)
Mozesz za mnie kilka dni ponosic ..bo w pracy to bol plecow straszy a co bedzie na koncowce to nie chce myslec.Ale super wyglądasz [emoji7][emoji7]
Jeju jak ja wam zazdroszczę tych brzuszków [emoji28]
Ale fakt brzuszek ma swoje uroki [emoji4] zwlaszcza jak dzidzia kopie to piekne jest i to ze ty je nosisz cudowne uczucie. Ale czasem mam wrazenie ze przez ten ból pleców i prace nie moge sie tym wystarczająco nacieszyc.
Jeszcze miesiąc pracy na szczęście i koniec.
reklama
U
usunięty
Gość
Link do wątku młodziutke mamy - wątek główny Link do: Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!
Kaamilaaa
@Angela_Andzia daj znać co tam u was [emoji8]
Kaamilaaa
Wiemy o tym wątku [emoji57]Link do wątku młodziutke mamy - wątek główny Link do: Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!
Liza
No nie da się was stąd wygnac hahaha, ja już przestałam
Kaamilaaa
No ale piszemy i tu i tam w sumie [emoji6] tylko jest tak mało dziewczyn że mało co się dzieje [emoji57]No nie da się was stąd wygnac hahaha, ja już przestałam
Co u ciebie? Jak się czujesz? [emoji2]
Liza
Może się wstydzą czy co.... Bo nie wierzę że jest mało nastoletnich mamNo ale piszemy i tu i tam w sumie [emoji6] tylko jest tak mało dziewczyn że mało co się dzieje [emoji57]
Co u ciebie? Jak się czujesz? [emoji2]
A ja czuję się w miarę, jak to w 9 mies ciąży
Czekam jeszcze może młody się obroci bo jak nie to będzie cc... A sobie upodobal pozycje pośladkowa i tak siedzi i kopie mnie po szyjce, pecherzu, jajnikach.... W wt miał już 3kg. 35+0.
Angela_Andzia
U nas okej, 1 października jedziemy do Łodzi i będzie wywoływany poród, póki co jest okej, troszkę się stresuje tym wszystkim,ale musimy dac radę A co U was? [emoji8]
@Angela_Andzia daj znać co tam u was [emoji8]
Kaamilaaa
Ale czego się wstydzą? [emoji849]Może się wstydzą czy co.... Bo nie wierzę że jest mało nastoletnich mam
A ja czuję się w miarę, jak to w 9 mies ciąży
Czekam jeszcze może młody się obroci bo jak nie to będzie cc... A sobie upodobal pozycje pośladkowa i tak siedzi i kopie mnie po szyjce, pecherzu, jajnikach.... W wt miał już 3kg. 35+0.
O kurcze a to uparciuch mały [emoji6]może się jeszcze odwróci [emoji6]
Ooo to już za moment mała będzie na świecie [emoji3590][emoji3590] trzymam za was kciuki cały czas [emoji8][emoji8]U nas okej, 1 października jedziemy do Łodzi i będzie wywoływany poród, póki co jest okej, troszkę się stresuje tym wszystkim,ale musimy dac radę A co U was? [emoji8]
U nas ok [emoji6] boję się tylko żeby mi się mała nie rozchorowala bo tz chory w domu i kicha na wszystkie strony [emoji51]
reklama
Angela_Andzia
To życzę zdrówka! [emoji8][emoji8]Ja właśnie się jak na złość rozchorowalam staram się leczyć,ale nic nie przynosi takich efektów jakbym chciała, mam jeszcze tydzień, zobaczymy
Ale czego się wstydzą? [emoji849]
O kurcze a to uparciuch mały [emoji6]może się jeszcze odwróci [emoji6]Ooo to już za moment mała będzie na świecie [emoji3590][emoji3590] trzymam za was kciuki cały czas [emoji8][emoji8]
U nas ok [emoji6] boję się tylko żeby mi się mała nie rozchorowala bo tz chory w domu i kicha na wszystkie strony [emoji51]