reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Jutro postaram się zrobić i wrzucić:) trzymam kciuki,żeby wszytsko było dobrze,a Ty też zadbaj o zdrowie bo po ciazy to różne rzeczy (tej,tfu) mogą w nas być. A córka cudowna,a jaka już duża [emoji173]
Pokaż brzusia [emoji3590] mi się już za tym tęskni [emoji28]najchętniej to bym jeszcze jedno machnela [emoji28][emoji28][emoji23]ale ciii dobrze ze tz tego nie czyta [emoji23][emoji2958][emoji2960]
Ja się czuję ogólnie dobrze tylko w ostatnie dni strasznie lecą mi włosy, wróciły okropne bóle głowy no i zawroty. Muszę się wybrać wreszcie wyniki zrobić no ale tak mi nie po drodze bo ja tak niee lubię igieł i jak już to chodzę tylko wtedy kiedy muszę czyt. W ciąży [emoji23]

Aaa no i jak chodzi o młoda to przejdzie jej to pewnie niedługo [emoji6] za tydzień musimy iść znów do lekarza sprawdzić przyrost wagi bo ostatnio niestety sporo za mało przybiera i jeśli dalej tak będzie to trzeba będzie badania z krwi moczu zrobić i zobaczymy... [emoji3525]

reklama
Kochana nie przejmuj się, ja mam na udach, pośladkach i piersiach,a do tego plus 20 kg :) jest ciężko,ale nie okropnie, kwestia przyzwyczajenia, później będę walczyć:)
Uwielbiam patrzeć na brzuszki ciążowe, to mimo wszystko piękny czas [emoji4] Chociaż u mnie już rozstępów tyle, że nie chcę myśleć co dalej, a narazie 5kg na plusie.

Wrzuć zdjęcie malutkiej jak urosła, jeśli możesz, jeste przesłodka, a pewnie już duża pannica [emoji16][emoji3590]

Ja też uwielbiam patrzeć na brzuszki [emoji3590] pokaż też swój [emoji3526]
Co do rozstępów ja już się chyba przyzwyczaiłam ale i tak przychodzi czasem taki moment że patrzeć na nie nie mogę no ale coś za coś [emoji41]

A tu młoda z dzisiaj [emoji28] w jednej sekundzie uśmiech w drugiej dziki wrzask [emoji28] no prawdziwa kobieta po prostu [emoji23]Zobacz załącznik 1023221Zobacz załącznik 1023222
Też się postaram jutro zrobić zdjęcie, żeby aktualne było :) Brzuszek mam już całkiem całkiem spory.
Malutka prześliczna jejku, wycałuj ją [emoji3590]
Kochana nie przejmuj się, ja mam na udach, pośladkach i piersiach,a do tego plus 20 kg :) jest ciężko,ale nie okropnie, kwestia przyzwyczajenia, później będę walczyć:)
Ja w ogóle zaczęłam od niemałych rozmiarów bo startowałam 77kg z rozstępami na piersiach, udach, pośladkach. Teraz za to pojawiły się fioletowe, w ogromnych ilościach na plecach, boczkach i całym tyłku. Przynajmniej będzie motywacja żeby schudnąć :)

Ja też uwielbiam patrzeć na brzuszki [emoji3590] pokaż też swój [emoji3526]
Co do rozstępów ja już się chyba przyzwyczaiłam ale i tak przychodzi czasem taki moment że patrzeć na nie nie mogę no ale coś za coś [emoji41]

A tu młoda z dzisiaj [emoji28] w jednej sekundzie uśmiech w drugiej dziki wrzask [emoji28] no prawdziwa kobieta po prostu [emoji23]Zobacz załącznik 1023221Zobacz załącznik 1023222
Jaka ona juz duzaaa i śliczna [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173]to tak szybko leci...a jesli czujesz sie na siłach to zawsze teraz o drugie mozecie sie postarac, będzie mała roznica wieku [emoji4]

U mnie leci 26+1 tydzień brzuch juz duzy bym powiedziala jesli o tydzien chodzi i nisko. Moj synus lubi na dole leżeć na ostatniej wizycie byl ustawiony glowa w dół, w czwartek ide do lekarza na wizyte bo miesiac juz zlecial.

Jaka ona juz duzaaa i śliczna [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173]to tak szybko leci...a jesli czujesz sie na siłach to zawsze teraz o drugie mozecie sie postarac, będzie mała roznica wieku [emoji4]

U mnie leci 26+1 tydzień brzuch juz duzy bym powiedziala jesli o tydzien chodzi i nisko. Moj synus lubi na dole leżeć na ostatniej wizycie byl ustawiony glowa w dół, w czwartek ide do lekarza na wizyte bo miesiac juz zlecial.

Ooo co to to nie [emoji28] póki co na więcej dzieci pozwolić sobie nie możemy, jak dobrze pójdzie to może za 10 lat się jeszcze zdecydujemy, wcześniej na pewno nie [emoji6]

No i co mamuśki? [emoji14]Gdzie te brzuszki wasze? [emoji14]

Ooo co to to nie [emoji28] póki co na więcej dzieci pozwolić sobie nie możemy, jak dobrze pójdzie to może za 10 lat się jeszcze zdecydujemy, wcześniej na pewno nie [emoji6]

No i co mamuśki? [emoji14]Gdzie te brzuszki wasze? [emoji14]
Totalnie wyleciało mi z głowy, a teraz już w piżamie leżę [emoji23] Ale to my tydzień temu [emoji4] Za dużo się nie zmieniło, tyle że codzień brzuch się robi jakby bardziej napięty, mam wrażenie że lada moment i wybuchnę [emoji23]
2019-09-17%2007.34.22%201.jpeg

Totalnie wyleciało mi z głowy, a teraz już w piżamie leżę [emoji23] Ale to my tydzień temu [emoji4] Za dużo się nie zmieniło, tyle że codzień brzuch się robi jakby bardziej napięty, mam wrażenie że lada moment i wybuchnę [emoji23]Zobacz załącznik 1023514
Eee nie wybuchniesz [emoji14] śliczny brzusio [emoji7]
A jak maluch, kopie bardzo?

Miałam chyba duuuzo większy na tym etapie [emoji28][emoji28]

Eee nie wybuchniesz [emoji14] śliczny brzusio [emoji7]
A jak maluch, kopie bardzo?

Miałam chyba duuuzo większy na tym etapie [emoji28][emoji28]
Mała chyba będzie bokserką, bo daje czadu. Ruchy poczułam wcześnie, bo 17+5 to już były kopniaki. Rusza się właściwie ciągle, intensywnie i mocno [emoji16] Czasem już nie wiem czy jej coś nie pasuje czy o co chodzi[emoji23]

reklama
Do góry