reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Paulina97
Fanka BB :)
Najwazniejsze by przebieglo wszystko dobrze. Masz juz wyznaczony termin cesarki ?Jestem po cc w 2017r i w 2018 miałam zabieg naprawy blizny po cc (niche). Nie mam co liczyć na SN bo mam ciąże zagrożona a do tego macica może pęknąć, cały czas leżeć muszę a to mi nie wychodzi przy 2,5 latku
reklama
Po połówkowych będą mi wyliczać i do Gdańska trzeba będzie jechać się umówić.Najwazniejsze by przebieglo wszystko dobrze. Masz juz wyznaczony termin cesarki ?
Kaamilaaa
Jejku jak ten czas szybko leci, ja w sumie zaraz będę rodzić) 18 września jedziemy do Łodzi i tydzień później już do szpitala, teraz zaczynam się stresować wszystkim,ale wierzę,że będzie dobrze )
Co tam u was dziewczyny?Witam. Daj znac koniecznie jak bedziesz wiedziała [emoji4]bedziesz chciala naturalnie czy jest wskazanie cesarki.?
@Kaamilaaa na prawde bardzo szybko leci czas [emoji33] nie wiem kiedy tak to zleciało.
Angela_Andzia
U mnie w miarę okej, w środę mamy wizytę i dowiemy się co dalej, póki co się trzymam, ciężko się robi, wszytsko boli,ale jest okej. A co u Ciebie? Jak dzidziuś? )
Kaamilaaa
Super [emoji3590] rośnie dzidzia [emoji3590][emoji3590]Ja właśnie po wizycie. Mała ma 930g, ułożona główką w dół. Generalnie wszystko dobrze, już 26+5
Właśnie tak myślałam o was ostatnio ze jakoś niedługo masz wizytę [emoji3526]jak brzusio? Duży już? [emoji3526]U mnie w miarę okej, w środę mamy wizytę i dowiemy się co dalej, póki co się trzymam, ciężko się robi, wszytsko boli,ale jest okej. A co u Ciebie? Jak dzidziuś? )
U nas już 15 tygodni zleciało... Teraz młoda skok przechodzi więc jest ciężko bo nic tylko na rękach u mnie chce być, w nocy milion pobudek itd... [emoji51] mam nadzieję że niedługo jej to minie [emoji28]
Angela_Andzia
Oj duży,duży,ale nie jakiś wielki bo ja drobna haha,ale czuje się jak słonik o proszę, musi przez to przejść jejku już tyle zleciało A jak zdrówko? A Ty jak się czujesz?
Super [emoji3590] rośnie dzidzia [emoji3590][emoji3590]Właśnie tak myślałam o was ostatnio ze jakoś niedługo masz wizytę [emoji3526]jak brzusio? Duży już? [emoji3526]
U nas już 15 tygodni zleciało... Teraz młoda skok przechodzi więc jest ciężko bo nic tylko na rękach u mnie chce być, w nocy milion pobudek itd... [emoji51] mam nadzieję że niedługo jej to minie [emoji28]
Kaamilaaa
Pokaż brzusia [emoji3590] mi się już za tym tęskni [emoji28]najchętniej to bym jeszcze jedno machnela [emoji28][emoji28][emoji23]ale ciii dobrze ze tz tego nie czyta [emoji23][emoji2958][emoji2960]Oj duży,duży,ale nie jakiś wielki bo ja drobna haha,ale czuje się jak słonik o proszę, musi przez to przejść jejku już tyle zleciało A jak zdrówko? A Ty jak się czujesz?
Ja się czuję ogólnie dobrze tylko w ostatnie dni strasznie lecą mi włosy, wróciły okropne bóle głowy no i zawroty. Muszę się wybrać wreszcie wyniki zrobić no ale tak mi nie po drodze bo ja tak niee lubię igieł i jak już to chodzę tylko wtedy kiedy muszę czyt. W ciąży [emoji23]
Aaa no i jak chodzi o młoda to przejdzie jej to pewnie niedługo [emoji6] za tydzień musimy iść znów do lekarza sprawdzić przyrost wagi bo ostatnio niestety sporo za mało przybiera i jeśli dalej tak będzie to trzeba będzie badania z krwi moczu zrobić i zobaczymy... [emoji3525]
kin28
Uwielbiam patrzeć na brzuszki ciążowe, to mimo wszystko piękny czas [emoji4] Chociaż u mnie już rozstępów tyle, że nie chcę myśleć co dalej, a narazie 5kg na plusie.
Wrzuć zdjęcie malutkiej jak urosła, jeśli możesz, jeste przesłodka, a pewnie już duża pannica [emoji16][emoji3590]
Wrzuć zdjęcie malutkiej jak urosła, jeśli możesz, jeste przesłodka, a pewnie już duża pannica [emoji16][emoji3590]
reklama
Kaamilaaa
Ja też uwielbiam patrzeć na brzuszki [emoji3590] pokaż też swój [emoji3526]Uwielbiam patrzeć na brzuszki ciążowe, to mimo wszystko piękny czas [emoji4] Chociaż u mnie już rozstępów tyle, że nie chcę myśleć co dalej, a narazie 5kg na plusie.
Co do rozstępów ja już się chyba przyzwyczaiłam ale i tak przychodzi czasem taki moment że patrzeć na nie nie mogę no ale coś za coś [emoji41]
A tu młoda z dzisiaj [emoji28] w jednej sekundzie uśmiech w drugiej dziki wrzask [emoji28] no prawdziwa kobieta po prostu [emoji23]