reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
reklama
Jejku jak ten czas szybko leci, ja w sumie zaraz będę rodzić:)) 18 września jedziemy do Łodzi i tydzień później już do szpitala, teraz zaczynam się stresować wszystkim,ale wierzę,że będzie dobrze :))
Witam. Daj znac koniecznie jak bedziesz wiedziała [emoji4]bedziesz chciala naturalnie czy jest wskazanie cesarki.?

@Kaamilaaa na prawde bardzo szybko leci czas [emoji33] nie wiem kiedy tak to zleciało.
Co tam u was dziewczyny?

Ja właśnie po wizycie. Mała ma 930g, ułożona główką w dół. Generalnie wszystko dobrze, już 26+5 :)
Super [emoji3590] rośnie dzidzia [emoji3590][emoji3590]
U mnie w miarę okej, w środę mamy wizytę i dowiemy się co dalej, póki co się trzymam, ciężko się robi, wszytsko boli,ale jest okej. A co u Ciebie? Jak dzidziuś? :))
Właśnie tak myślałam o was ostatnio ze jakoś niedługo masz wizytę [emoji3526]jak brzusio? Duży już? [emoji3526]

U nas już 15 tygodni zleciało... Teraz młoda skok przechodzi więc jest ciężko bo nic tylko na rękach u mnie chce być, w nocy milion pobudek itd... [emoji51] mam nadzieję że niedługo jej to minie [emoji28]

Oj duży,duży,ale nie jakiś wielki bo ja drobna haha,ale czuje się jak słonik:) o proszę, musi przez to przejść:) jejku już tyle zleciało:) A jak zdrówko? A Ty jak się czujesz?
Super [emoji3590] rośnie dzidzia [emoji3590][emoji3590]Właśnie tak myślałam o was ostatnio ze jakoś niedługo masz wizytę [emoji3526]jak brzusio? Duży już? [emoji3526]

U nas już 15 tygodni zleciało... Teraz młoda skok przechodzi więc jest ciężko bo nic tylko na rękach u mnie chce być, w nocy milion pobudek itd... [emoji51] mam nadzieję że niedługo jej to minie [emoji28]

Oj duży,duży,ale nie jakiś wielki bo ja drobna haha,ale czuje się jak słonik:) o proszę, musi przez to przejść:) jejku już tyle zleciało:) A jak zdrówko? A Ty jak się czujesz?
Pokaż brzusia [emoji3590] mi się już za tym tęskni [emoji28]najchętniej to bym jeszcze jedno machnela [emoji28][emoji28][emoji23]ale ciii dobrze ze tz tego nie czyta [emoji23][emoji2958][emoji2960]
Ja się czuję ogólnie dobrze tylko w ostatnie dni strasznie lecą mi włosy, wróciły okropne bóle głowy no i zawroty. Muszę się wybrać wreszcie wyniki zrobić no ale tak mi nie po drodze bo ja tak niee lubię igieł i jak już to chodzę tylko wtedy kiedy muszę czyt. W ciąży [emoji23]

Aaa no i jak chodzi o młoda to przejdzie jej to pewnie niedługo [emoji6] za tydzień musimy iść znów do lekarza sprawdzić przyrost wagi bo ostatnio niestety sporo za mało przybiera i jeśli dalej tak będzie to trzeba będzie badania z krwi moczu zrobić i zobaczymy... [emoji3525]

Uwielbiam patrzeć na brzuszki ciążowe, to mimo wszystko piękny czas [emoji4] Chociaż u mnie już rozstępów tyle, że nie chcę myśleć co dalej, a narazie 5kg na plusie.

Wrzuć zdjęcie malutkiej jak urosła, jeśli możesz, jeste przesłodka, a pewnie już duża pannica [emoji16][emoji3590]

reklama
Uwielbiam patrzeć na brzuszki ciążowe, to mimo wszystko piękny czas [emoji4] Chociaż u mnie już rozstępów tyle, że nie chcę myśleć co dalej, a narazie 5kg na plusie.

Wrzuć zdjęcie malutkiej jak urosła, jeśli możesz, jeste przesłodka, a pewnie już duża pannica [emoji16][emoji3590]
Ja też uwielbiam patrzeć na brzuszki [emoji3590] pokaż też swój [emoji3526]
Co do rozstępów ja już się chyba przyzwyczaiłam ale i tak przychodzi czasem taki moment że patrzeć na nie nie mogę no ale coś za coś [emoji41]

A tu młoda z dzisiaj [emoji28] w jednej sekundzie uśmiech w drugiej dziki wrzask [emoji28] no prawdziwa kobieta po prostu [emoji23]
IMG_20190916_115115.jpeg
IMG_20190916_114843.jpeg

Do góry