reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nastoletnie Mamy

Aurelia95

Fanka BB :)
Hej Zapraszam wszystkie obecne i przyszłe nastoletnie Mamy .Pewnie ten temat już się pojawił ale chciałam go odświeżyć i nawiązać kontakt .Na początek przedstawie się .Jestem Ewa 23 letnia Mama 5 letniego już Nikodema i 1 aniołka...

reklama
Rozwiązanie
Dziewczyny może Was to zainteresuje
Moja koleżanka poszukuje rodziców, do 21lat do fajnego projektu o nastoletnim rodzicielstwie.
Jeśli ktoś chce przeżyć ciekawą przygodę
po więcej informacji zapraszam do niej,
e-mail: casting@inbornmedia.com
lub telefon: 885 40 80 80
Ja urodziłam synka mając 21 lat i było to planowane i chciane dziecko :) zaraz skończy 4 lata i staramy się o rodzeństwo dla niego :) mnie ogólnie nikt palcami nie wytykał, ale na studiach wiem, że byłam obiektem plotek ale nic sobie z tego nie robiłam. Jedyna rzeczą jaką pamiętam że była bardzo przykra to jak urodziłam i leżałam z synkiem w szpitalu cały tydzień po porodzie, wiadomo, nerwy, stres, zmęczenie (w ogóle to tył mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu) któregoś razu na obchodzie Spytałam lekarkę kiedy będziemy mogli wyjść a ona do mnie "wiem dziecinko że już do mamusi tęsknisz ale jeszcze tu posiedzicie". Także to było bardzo chamskie i pamiętam że aż mi podeszły łzy. Potraktowała mnie jak gowniare..
Witaj i życzę powodzenia w staraniach [emoji4]

reklama
U mnie wszystko w porzadku. Moj maly rosnie wazy juz 557g [emoji170][emoji170]. Czas szybko leci juz mam 22+5 tydzien. Pracuje dalej i mam problemy bo plecy strasznie bola, nie wiem jak dlugo jeszcze popracuje. A co u Was????[emoji4]
@Kaamilaaa
Oo czyli u ciebie już bliżej niż dalej do końca [emoji44] cieszę się bardzo że wszystko u ciebie dobrze [emoji4][emoji8]

U nas czas pędzi szybciej niż w ciąży [emoji44]młoda za 4 dni kończy 3miesiace a dla mnie to minelo jak jeden dzień [emoji44]jest mega rozgadana i wesoła, łapie i trzyma już zabawki [emoji4]rośnie mi ta panna za szybko [emoji6]
Dzisiaj trafiłam do was :) mam 20 lat aktualnie 2,5 letniego synka i 19tc bliźniaczej ;)
Witaj gratuluję [emoji4] kogo nosisz w brzuszku już wiesz?

Jejku jak ten czas szybko leci, ja w sumie zaraz będę rodzić:)) 18 września jedziemy do Łodzi i tydzień później już do szpitala, teraz zaczynam się stresować wszystkim,ale wierzę,że będzie dobrze :))
Oo czyli u ciebie już bliżej niż dalej do końca [emoji44] cieszę się bardzo że wszystko u ciebie dobrze [emoji4][emoji8]

U nas czas pędzi szybciej niż w ciąży [emoji44]młoda za 4 dni kończy 3miesiace a dla mnie to minelo jak jeden dzień [emoji44]jest mega rozgadana i wesoła, łapie i trzyma już zabawki [emoji4]rośnie mi ta panna za szybko [emoji6]Witaj gratuluję [emoji4] kogo nosisz w brzuszku już wiesz?

reklama
Witam. Daj znac koniecznie jak bedziesz wiedziała [emoji4]bedziesz chciala naturalnie czy jest wskazanie cesarki.?

@Kaamilaaa na prawde bardzo szybko leci czas [emoji33] nie wiem kiedy tak to zleciało.
Jestem po cc w 2017r i w 2018 miałam zabieg naprawy blizny po cc (niche). Nie mam co liczyć na SN bo mam ciąże zagrożona a do tego macica może pęknąć, cały czas leżeć muszę a to mi nie wychodzi przy 2,5 latku

Do góry