reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

reklama
A co my tu robimy Żona jak nie dzielimy się swoimi problemami... tylko że niestety są takie sprawy że człowiekowi  nawet ciężko pisać. trzymaj się mocno i dbaj o siebie i swoje maleństwo.

Żona głowa do góry i nie bierz tego co on [powiedział do siebie. Nie jesteś głupia!!!! Szkoda że nie mieszkam bliżej ciebie bo bym wpadała i inaczej przegadała do rozumu - twojego. Masz teraz cudowną córeczke i stać cie na Duuuuużo. Więc sie nie poddawaj. Nie ten to inny. - widocznie na Was nie zasługuje.

a mój złoty zafundował mi dzisiaj salon kosmetyczny i odnowy biologiczniej - jeszcze żyję

najpierw peeling- mam o wiele cieńszą skórę ::) potem wcieranie oliwki z masażem - troszkę za dużó lekko się kleję ::)

no i obciął mi pazurki od stóp albo raczej "obgryzł" używając nożyczek

po tej oliwce idę wziąć prysznic bo nie wytrzymam misio poszedł na tening - biedak starał się

czuję się jakby ktoś mnie wytarł papierem ściernym= peeling i polał zmywaczem do paznokci ::) ::) :-[

no proszę wczoraj misio przykulał się do łóżka z ciężarówkową książka i kazał mi się pakować tzn stwierdził że muszę ju ż być gotowa do szpitala i że torba ma stać gotowa

póxniej zaczął szcegółowo wypytywać co mamy dla dzidzi i zadzwonił do mojej mamy co kupiła i nawet sobie spisał co brakuje nam jescze

ale tatulek się przejął ;)

reklama
a mi wczoraj mężulek zostawił auto, co bym sobie do gin. w ciepełku pojechała, no więc stwierdziłam, że zrobię mu niespodziankę i pojechałam do mechanika, bo mąż twierdzi, że coś szumi w tarczach i klockach hamulcowych, które niedawno wymienialiśmy. Ja mu tłumaczyłam, że to raczej normalny odgłos hamowania - wcześniej to ja wykryłam te popsute hamulce po odgłosie - trochę się znam na prawidłowych i nie odgłosach auta bo od 14 roku życia mój tata, z racji tego że brat się wyprowadził, konsultował ze mną wszelkie naprawy naszych samochodów (choć sam też nie jest mechanikiem)!
No i tak długo upierałam się u mechanika, żeby przejrzeć te hamulce, że biedak jeździł ze mną, podnosił mnie w aucie na podnośniku :D i kazał hamować, w końcu rozkręcił wszystko w diabły jak zrobiłam oczy ala "bambi", przesmarował i ...... umył nam samochód - no nie miał sił, żeby odmówić blondynie z brzuszkiem ;D
nie skasował mnie ani zł!

Do góry