reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

Kasia, Monika - no te zastępcze metody to też przecież niezła zabawa ;)
aga - mój w tych momentach raczej nie jest zdolny do żadnych refleksji :D

reklama
moje szczęście dziś było u okulisty i kobieta wymyśliła mu zagrożenie jaskrą. muszę go wyciągnąć do mojego okulisty do oświęcimia.

chłopy to dziwne stworzenia, nie martwi się ze jak miętoli moje piersi i wpycha łapki jezyk miedzy uda tylko ma fobię że chyba dzidzi penisa czuje ::)

różne są reakcje. mój zaczął mówićod czasu do czasu - Fasola teraz idziesz spać albo Fasola teraz Ty zamykasz oczy a starzy się trochę pobawią. ::)

A moj prawie nigdy nic nie mowi,rzadko sie do brzusia dotyka,a o kochaniu to nie ma mowy,aczkolwiek lekazr nam nie zabrania i upewnia ze wszystko jest w najlepszym stanie.Dziewczyny,zazdroszcze Wam,ze Wasi mezczyzni tez sie czuja "wciazy",bo ja ostatnio czuje sie jak przyszla samotna mama. :(

ię do niczego zmuszać nie będę, rozumiem, że patrzeć na mnie niemozesz, ale to mi to powiedz a nie się cały czas wykręcasz. Ja sobie jakoś sama poradzę.....". To odpowiedział, że źle to odbieram i wogóle. A jak mam to qrna odbierać jak się czuję jak szafa siedmiodrzwiowa z rozstępami i pryszczami na twarzy ?????? Teraz już jest ok, a po poście (byłam w szpitalu) sam się dobiera :D :D Faceci to inna rasa i nie zapominajmy o tym. A z nimi to czasami jak z dziećmi - trzeba mówić wyraźnie i DUŻYMI literami, wtedy dopiero qmają o co nam chodzi .....

Moj tez twierdzi ze nie odbieram "tego" tak jak trzeba,ale zastanawiam sie jak to nalezaloby odbierac???!!! Ja nawet nie mam rozstepow,ani pryszczy,przytylam tylko 6 kilo,a jak na 6 miesiac to chyba nie duzo.Ale i tak nie czuje sie atrakcyjna i pociagajaca dla swojego mezczyzne.Jedyna pociecha ze w brzuszku mi rosnie zdrowa dziewczynka.

nie no mój to wszystkie moje zakamarki i inne lubi miętolić ale boi się samego aktu, a co do wyglądu to mówi że ślicznie wyglądam z brzusiem ja mam7,5 kg na plusie pryszczy nie mam tylko muszę się sopotem smarować bo zbladłam ;D

moj znowu biega po komisach-wyprul 2 godzinki temu i juz sie podlizuje-napisal smsa "kochasz mnie?" lizus ;D napisalam ze jak mi kupi mala koka kolke to tak

reklama
Do góry