reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

A mój jest troszke inny. co do przewijania to mówi ze dziadka wynajmie a sam nie bedzie. Co do brzuszka to slysze nie jedz tyle a przytylam do 33tyg 15kg ale nie interesuje sie zbytnio głaskaniem i zabawa. zdawkowo zapyta co u dzidzi czy sie rusza i tyle namawiałam na usg ale poszedl tylko raz i... i nic. Czekam moze jak dzidzia sie urodzi to cos sie zmieni

reklama
Tatusiowie ::) dla nich cala nasz ciaz jest pewnie zagadka,nie maja pojecia jak to jest,co czujemy wewnetrznie itp.Moje kochanie kiedy trzeba to przytuli,ale powiem szczerze,ze wcale jakos wyjatkow mnie nie traktuje,tak jak zawsze jest milusny i fajowy,ale nic poza tym,na poczatku ciazy za bardzo o tym nie rozmawial,bardziej obrazowe moje wypowiedzi byly dla niego za bardzo szokujace i nie chcial sluchac,oczywiscie pyta jak sie czuje..Kazdy facet jest inny i rozne to przezywa.Ale teraz czym termin sie zbliza, czesciej o niej mowi,wiec widze,ze po porodzie bedzie dla niego ciekawsza i bedzie cudownym tata,choc pieluszek nie bedzie zmienial,ha,ha,ha poczekamy zobaczymy.CzASAMI SOBIE TAK JUZ MARZY JAK Z MALA BEDZIE LEZEC,CHODZIC NA SPACERKI milo w koncu z jego ust uslyszec cos na jej temat. ;D ;D ;D

Wiesz kazdy facet to dziecko a on To takie które chyba nigdy nie dorasta. a poza tym wydaje mi sie ze znajac jego przeszłość od podszewki to bardziej po to aby zaden taki jak ON jej sie nie trafił ;D Bo mówi ze bedzie wszystkich gonił a mamy domek wiec kona pozabija deskami bo na pietrze to nie miał by problemu ze mu sie wymknie :laugh: Wiecie jak to jest CÓRUSIA TATUSIA a u niego w rodzinie caly czas chłopcy wiec szykuje sie słodki horrorek!

KOBIETKI JAK WASI MEZCZYZNI CZUJA SIE W ROLI OJCA???????????
Czy sa bradzo pomocni: przebieraja,przwijaja,kapia,zabawiaja,karmia,tula swoje pociechy, w nocy wstaja aby wam pomoc ????????
JAK TO U WAS JEST???? Role podzielone,czy raczej wszystkim zajmujecie sie same!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MILE WIDZIANE FOTKI NASZYCH POCIECH Z TATUSIAMI

:) U nas w wiekszosci zajmuje sie malenstwem sama,ale nie powiem,zeby dymny tatus nie pomagal,owszem jak juz jestem zmeczona,rece bola od noszenia,lub chce sobie zjesc,czy sie okapac to chetnie zajmie sie Natalka,mowi do niej tuli,caluje,buja,stara sie uspic,ale jak juz jest za dlugo placz to oddaje w moje rece.W nocy wogole nie wstaje,jeszcze nie,bo w sumie po co,jak jak tylko karmie mala,przebieram i idziemy spac,a on smacznie sobie spi.Choc na poczatku budzil sie za kazdym razem jak malenstwo zaplakala.Czasmi widze,ze do niej zaglada czy oddycha ;D Lubie patrzyc na nich jak czasmi po poludniu sobie razem smacznie spia,albo chodzi i powtarza"JAK ONA JESTE SLICZNA I KOCHANA" I CALUJE PRZY KAZDEJ NADARZAJACEJ SIE OKAZJI,nawet jak palcze ;)JuZ nie moze sie doczekac jak mala podrosnie i bedzie mogla go sam usciskac,pocalowac,Bedzie mogl wyjsc z nia za raczke na spacer.Na ten moment jeszcze musi dlugo poczekac ;D

TAK SPIE Z MOIM TATUSIEM ;D
takspieztatusiem18jv.jpg

A TAK SPALAM JAK BYLAM PYCIUSIA
tataija3dc.jpg

Mój mi bardzo pomaga przey małej. kąpie, przewija, czasem nakarmi nawet (strzykawką) moim odciągniętym mlekiem. W nocy co drugą noc śpi z mała i mi ją przynosi do karmienia. Usypia ją,, przebiera. Jest w niej zakochany po uszy. Gdyby nie on pewnie bym sobie nie poradziła i kompletnie się załamała. Przez to obydwoje chodzimy niewyspanie ale przynajmnije wie co to jest opieka nad dzieckiem.

TYLKO SIE CIESZYC GLUSZEK,ZE MASZ TAKIE WSPARCIE W MEZU ;D

Moj powtarzal,ze nie przbierze kupki,ale jak raz go zostawilam z mala to poradzil sobie swietnie,nakarmil,przebral na wdechy duza kupe.Bylam dumna,ze sobie poradzil,bo cala droge do dmu sie zastanawialam jak to bedzie ::) ;) a tu mila niespodzianka

reklama
Do góry