reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

Jezu - Ewe tak jakbym czytała o swoim własnym małżeństwie :)
Mojego tez musze ostatnio pochwalić  - bardzo sobie plusuje, oj bardzo. Jest taki jakbym chciała żeby zawsze był (az się zastanawiam czy to nie jets podejrzane przypadkiem  ::))
PS. A najlepsze z tym sniadaniem - hihih u nas jest tak samo - ale sie sie uśmiałam (jak mu nie zrobię kanapek do pracy to sam sobie nie zrobi i będzie chodził głodny cały dzień - a jak mu zrobię to wszytskie zje. Nigdy nie zrozumiem facetwów)

reklama
Oj z moim to mam tak samo jak mu nie zrobie kanapek do pracy to będzie do obiadu chodził głodny a jak mu zrobie to zje wszystko. Nie wiem to chyba z lenistwa ;D

No to chyba wszyscy faceci pod tym względem są tacy sami :) :) :) Ostatnio mnie wkurzył, bo źle się czułam a on domagał się śniadania, jakby sam nie mógł wziąć z lodówki mleka i zalać sobie płatki.... No, ale dzisiaj był taki kochany na zakupach. Powybierał co najlepsze dla Aniusi i nawet nie marudził :) Ciekawe co będzie chciał w zamian wieczorkiem? ;)

No właśnie a+t+? czasami bardzo mnie zaskakuje, ale miło :) Dzisiaj był w kwiaciarni po kwiaty dla mojej koleżanki na urodziny i dla mnie też kupił. Oczywiście załączam zdjęcie, a pachną jak fiołki. Po prostu ślicznie, tak wiosennie... :) Kocham go bardzo mocno :) :) :)

dscf45222ht.jpg

reklama
tamarunia nie przejmuj się. Na pewno twój mąż kupi ci coś ładnego jak urodzisz :) Ja też musiałam długo czekać na te kwiatki, ale najbardziej właśnie lubię jak kupi mi je bez okazji. Tak po prostu :)

Do góry