reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
Czesc dziewczyny!Jak mnie tu dawno nie bylo!pop prostu malo czasu, w zasadzei czas sie znajdzie, tylko wykorzystuje go w inny sposob:) ale juz sie stesknilam za forum i wracam:) w sumie taki odpoczynek byl dobry.
No ale do rzeczy:)
Rehman?jako tatus? Dziekuje Bogu!Jest super tatusiem! Kapiemy Hafsunie razem, on jest asystentem ;D ululac potrafi, bawi sie z naia, mowi do niej, spiewa, no wszystko, tylko pieluszki sa przewijane przez niego tylko w razie potrzeby(weekend -ja spie, a on sie zajmuje mala) no i karmienie of course jest zarezewowane tylko dla mnie :)
Jestem bardzo zadowolona, Rehman tak jak kazdy z reszta forumowy tatus jest zakochany w coreczce:)

mój tez pomagał duzo ale na samym początku terza niestety sie miga,
juz mu sie znudziło, ale jak sie postawie to zrobi koło niej wszystko
a najchętniej to pozuje z nią do zdjęc.

a u mnie to tak wygląda tatuś przychodzi z pracy zajmuje sie małym i oglądają razem mecze wiec ja mam wolne :)
przy kąpieli tatuś trzyma synka. w nocy jak sie budzi to wstaje przebiera go a potem dopiero ja wstaje i go karmię
a oprócz tego prasuje ciuszki małego bo ja nie znasze tego robic i także pierze:) no i sprząta jak ja nie zdąże wiec nie moge narzekac :)

No Kate nie narzekam ;D ;D ;D ;D
W ogóle to fajne te nasze chłopy. Szkod atylko że cycków nie maja.... to już by była pelnia szczęscia....

reni czy ty masz wózek bebecar czy mi się zdaje???

reklama
Do góry