reklama
T
Tamarunia
Gość
Czesc dziewczyny!Jak mnie tu dawno nie bylo!pop prostu malo czasu, w zasadzei czas sie znajdzie, tylko wykorzystuje go w inny sposob ale juz sie stesknilam za forum i wracam w sumie taki odpoczynek byl dobry.
No ale do rzeczy
Rehman?jako tatus? Dziekuje Bogu!Jest super tatusiem! Kapiemy Hafsunie razem, on jest asystentem ;D ululac potrafi, bawi sie z naia, mowi do niej, spiewa, no wszystko, tylko pieluszki sa przewijane przez niego tylko w razie potrzeby(weekend -ja spie, a on sie zajmuje mala) no i karmienie of course jest zarezewowane tylko dla mnie
Jestem bardzo zadowolona, Rehman tak jak kazdy z reszta forumowy tatus jest zakochany w coreczce
No ale do rzeczy
Rehman?jako tatus? Dziekuje Bogu!Jest super tatusiem! Kapiemy Hafsunie razem, on jest asystentem ;D ululac potrafi, bawi sie z naia, mowi do niej, spiewa, no wszystko, tylko pieluszki sa przewijane przez niego tylko w razie potrzeby(weekend -ja spie, a on sie zajmuje mala) no i karmienie of course jest zarezewowane tylko dla mnie
Jestem bardzo zadowolona, Rehman tak jak kazdy z reszta forumowy tatus jest zakochany w coreczce
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
mój tez pomagał duzo ale na samym początku terza niestety sie miga,
juz mu sie znudziło, ale jak sie postawie to zrobi koło niej wszystko
a najchętniej to pozuje z nią do zdjęc.
juz mu sie znudziło, ale jak sie postawie to zrobi koło niej wszystko
a najchętniej to pozuje z nią do zdjęc.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a taką niespodzianke miał na pierwszy w swoim zyciu dzień ojca
O
Oleńka27
Gość
a u mnie to tak wygląda tatuś przychodzi z pracy zajmuje sie małym i oglądają razem mecze wiec ja mam wolne
przy kąpieli tatuś trzyma synka. w nocy jak sie budzi to wstaje przebiera go a potem dopiero ja wstaje i go karmię
a oprócz tego prasuje ciuszki małego bo ja nie znasze tego robic i także pierze no i sprząta jak ja nie zdąże wiec nie moge narzekac
przy kąpieli tatuś trzyma synka. w nocy jak sie budzi to wstaje przebiera go a potem dopiero ja wstaje i go karmię
a oprócz tego prasuje ciuszki małego bo ja nie znasze tego robic i także pierze no i sprząta jak ja nie zdąże wiec nie moge narzekac
reklama
Podziel się: