reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

Natalinka nawet w nocy pierwsze wola tate a potem mnie:-D
kochany tatus zabiera core na przejaszczi autem,zagaduje ja wiec Natalka jest w siodmym niebie,tylko by chciual aby rozdawal mu caluski,najsmieszniejsze jset to,ze potrafi mi dac buzi od tak,zaraz W.wola za mala aby mu tez dala:-D

reklama
Ja chciałam tutaj oficjalnie podziękować mężowi (przezwanemu hero :tak:) Tomkowi od a+t+? :-) za opiekę 3 noce pod rząd nad moimi i swoim dzieckiem :tak:Tomku - jesteś wielki :tak:DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podpisuje sie pod podziekowaniami ;-) i dodaje jeszcze jeden ranek, gdy my padniete odsypialysmy, a Tomek radzil sobie z 3 dzieciakow i jeszcze pomyl naczynia
HERO :tak:

cudnie cudnie miec kogos komu mozna zaufac i tak wspaniele sie spisze;-)A+T+ widzisz mozecie sie starac za pare lat o nastepne Tomek ma juz wprawe:tak::-D

Gosiek tatus fajowo mowi na niego,slodziak:tak:wclae sie nie dziwie ze jest dumny

Do góry