Kurcze heksa - nie załamuj się - musisz być silna dla Natalki - pomiętaj dzieci odczuwają nastroje rodziców. A mężem się nie denerwój - po prosto sorki, ze tak powiem musisz zastosować terapię wstrząsową. Ja tak robię ;D ;D Np. nie ugotuję obiadu jak mi nie pomoże gdy Mirek wyje - wytłumaczenie ... nie było czasu - to albo sobie sam coś zrobi ( mój jest za leniwy ) , albo będzie siedział głodny, albo zajmie się Mirkiem , zebym coś zrobiła. Przeważnie wtedy bieże Mirka ;D ;D ;D itp. rzeczy.
No i ciagle go męczyć moze w końcu zrozumie - choć widzę, ze twój to wyjątkowo ciążki egzemplarz.
A z ta płyta i obiadem - to wtedy przegiął - po prostu ręce opadają.
Heksa -a może twój jest jedynakiem? - sorki, nie żebym dyskryminowała jedynaków - ale mój jest. Co widac w zachowaniu.
A z tym kompem to naprawde dostaję ku ..... - pierwsze coo siada to do kompa i tak siedzi cały dzień - a pod wieczór jeszczepowie, ze cały dzień minął a on nic nie pograł - i obra żony na cały świat.
Heka pomiętaj - nie martw się tak strasznie - pametaj jesteśmy z tobą
No i ciagle go męczyć moze w końcu zrozumie - choć widzę, ze twój to wyjątkowo ciążki egzemplarz.
A z ta płyta i obiadem - to wtedy przegiął - po prostu ręce opadają.
Heksa -a może twój jest jedynakiem? - sorki, nie żebym dyskryminowała jedynaków - ale mój jest. Co widac w zachowaniu.
A z tym kompem to naprawde dostaję ku ..... - pierwsze coo siada to do kompa i tak siedzi cały dzień - a pod wieczór jeszczepowie, ze cały dzień minął a on nic nie pograł - i obra żony na cały świat.
Heka pomiętaj - nie martw się tak strasznie - pametaj jesteśmy z tobą