reklama
helo dziewczynki ja co prawda jestem juz przy koncu ale zachcianki też mam różne, no a konkretnie wszystko co słodkie , no a naleśniki to robie co dwa dni, ale to nic mam koleżanke co miała termin na wczoraj i jeszcze nic, ale największa jej zachcianka to: UWAGA- jak przechodzi koło ściany pomalowanej na biało to ma ochotę ją polizać a najbardziej to by pogryzła sobie kawałek kredy- to dopiero zachcianka hihihi
Ojej jak ja czytam te wypowiedzi to sama mam ochotę na te wszystkie słodkie rzeczy, które wymieniłyście....naleśniki takie mięciutkie z czekoldą hmmmmmmmmm...a od paru dni mam ochotę na ciasto czekoladowe! Dziś np wymysliłam sobie Shake waniliowy z Mc Donald's, musiałam pojechac i go kupić...wypiłam prawie jednym haustem! Ja cały czas mam ochote na coś słodkiego...czy to oznacza, że to będzie córeczka???
taaaau mnie z podobnych zachcianek jest SzymuśOjej jak ja czytam te wypowiedzi to sama mam ochotę na te wszystkie słodkie rzeczy, które wymieniłyście....naleśniki takie mięciutkie z czekoldą hmmmmmmmmm...a od paru dni mam ochotę na ciasto czekoladowe! Dziś np wymysliłam sobie Shake waniliowy z Mc Donald's, musiałam pojechac i go kupić...wypiłam prawie jednym haustem! Ja cały czas mam ochote na coś słodkiego...czy to oznacza, że to będzie córeczka???
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
ja w pierwszej miałam ochote na ogórki kiszone z truskawkami, potem kilogramami wcinałam kapuste kiszoną.
Teraz hmm lody jadłam cały czas, ale jako takich zachcianek nie miałąm aż dziwne :-), ale za to mąż uszczęsliwiony
Teraz hmm lody jadłam cały czas, ale jako takich zachcianek nie miałąm aż dziwne :-), ale za to mąż uszczęsliwiony
{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
też bym się śmiała na jego miejscu- dosć nietypowe , ale przecież w ciąży wszystko jest możliweW ciąży piłam dużo wody ...Więc np. popijałam rosół woda mineralną...Mój mąż zanosił się ze śmiechu ))
reklama