reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NAJŚMIESZNIEJSZE I NAJDZIWNIEJSZE ZACHCIANKI W CIĄŻY

Aniołkku gratulacje :):):)
Dziewczyny mi wczoraj po raz pierwszy odbiło z zachciankami :)
Mąż wieczorem naopowiadał mi, że zrobi grzanki noooo ale ponieważ był nuuuudny mecz więc zasnęłam i nici z grzanek :( O 3.20 w nocy obudziła mnie potworna ochota na te grzanki więc budze go i męcze,że co z moimi grzankami....oczywiście nie dało się spiocha dobudzic więc o 4 nad ranem piekarnik w ruch i robiłam sobie pycha jedzonko :):) Dzisiaj odsypiałam to nocne podjadanie do 10 hi hi hi :):) Wiem,że jakbym ich nie zjadła nie udałoby mi się zasnąć za nic w świecie :)
Dziewczyny trzymajcie się i pozdrowionka dla Waszych brzuszków :)

reklama
No Puma gratulacje :)
ja jak narazie nie liczac nieszczesnych wuzetek nie mam za bardzo zachcianek w zasadzie jak jestem w jakims supermarkecie albo ogladam reklamy to wszystkiego mi sie chce ale jak co do czego to nie za bardzo wczoraj wieczorem zjadlam paczke prazynek a najdziwniejsze to to ze ja przed ciaza nie nawidzilam prazynek jak moj maz i Oskar otwierali a ja poczulam zapach to juz mnie krecilo :) a teraz prosze maz sobie otworzyl a anunia mu zjadla :)

Ja wczoraj miałam ogromną ochotę na zapiekankę ziemniaczana buszowałam i znalazłam przepis na zapiekankę z ziemniaczkami,porami, cukinią i serkiem
pomimo że w Gdańsku był upał to musiałam nagrzac piekarnik i zrobic sobie zapiekanke (wczesniej jadac do sklepu po warzywak) zapiekanka była
pyszna a temperatura w domku baaardzo wysoka :D

Wczoraj miałam straszną ochotę na hamburgera. Nie ma to jak zdrowa dieta w ciąży co?  ;D No ale w końcu raz nie zawsze.

Poza tym wcinam winogrona w ogromnych ilościach i surową paprykę.

A ostatnio mnie wzięło na sałatkę warzywną , no i dzisiaj mnie czeka wielkie krojenie , a potem ...... mniam ,mniam  :laugh:

Fajnie sie czyta takie wypowiedzi!
Ja jak głupia zajadam sie jabłkami - straszne ilosci!!!( i chyba wąłsnie dlatego mówią ze bede miała córke :p) Ale najgłupszą zachcianka jest zawsze ochota na hot-doga jak tankujemy na stat oil -az mi slina zawsze leci!Nie wazne czy jadłąm czy nie :) Ostatnoi mąż na mnie patrzył dziwnie jak ajdłam paluszki słone i zagryzałam je czekoladą gorzka - mówię wam!!!Pysznosci!!!

hihi, ja co prawda z marcowych, ale tak tu sobie przypadkiem wpadlam. Dla mnie paluszki z czekolada to ulubiony smakolyk od dziecinstwa:)

reklama
Wczoraj w sklepie naszla mnie niesamowita okazja na mambe kupilam cale opakowanie i juz prawie nic nie zostalo.Pozdrtawiam buziaki

Do góry