reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale!!! - wieści ze szpitala - bez komentarzy

Wiadomość od Nisiao:

Melduję się ze jestem \w szpitalu, rano KTG, potem USG i badanie na samolocie. Mała od 15.01 urosła do 4100g - szok że w ciągu tygodnia tak szybko. No i płynu owodniowego już mniej. Zostawiają mnie w szpitalu jutro będą jakieś badania. Szyjka daleko w lesie zamknięta. Rano w szpitau ciśnienie 140 na 100a teraz spadło do 120 na 80 uff... Coś czuję ze to się skończy cesarką skoro szyjka nadal nic nie ruszła. Pozdrawiam was :)

reklama
Hej dziewczynki melduję sie ze szpitala ;)) podobno malowod mam,rano na ktg u mojego lekarza zero skurczy, tutaj na ktg są i to nawet mocn o regularne tyle ze ja je słabo czuje :p
Chyba malenstwo sie przestraszylo bo na obchodzić lekarz mnie zbadał i powiedział ze główka wchodzi w kanał i urodze:) rano kroplowka ;) narazie czekamy;) pozdrawiam i kciuki za resztę dziewcyn :)

Wiadomość od Blue:

Jestem w szpitalu na noc połozona, jutro ok 7 maja wywoływac bo dzis nie ma miejsc - ale chyba nie dotrwam do jutra bo skurcze mam póżniej bede pod KTG to sie dowiem.Cos czuje ze to ta noc. Lekarz mnie badał po południu to rozwarcie powiekszyło sie o 1cm co wróży mi poród nocny - buziak nocny dla was.

reklama
Wiadomość od Kaha171:

Po baloniku rozwarcie na 2 cm więc jest to jakiś sukces. Mieli mnie przenieść na porodówkę, zrobili mi lewatywę, no i okazało się, że nie ma miejsc więc dzisiaj nie będą wywoływać. Jutro może się uda.

Kaha przysyła też gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które dzisiaj urodziły !!! :-)

Do góry