reklama
Indziorka
Fanka BB :)
Wiadomość chyba od Caroline:
"Dziś o 8:05 urodziła się nasza kochana Alicja z Krainy Czarów waży 3200 i mierzy 52 jesteśmy tacy szczęśliwi, że mamy naszą kruszynkę już obok siebie pozdrawiamy serdecznie Karolina, Łukasz i Ala"
"Dziś o 8:05 urodziła się nasza kochana Alicja z Krainy Czarów waży 3200 i mierzy 52 jesteśmy tacy szczęśliwi, że mamy naszą kruszynkę już obok siebie pozdrawiamy serdecznie Karolina, Łukasz i Ala"
Wiadomość SMS od Ala1911 z dzisiaj z godz: 10:59
Hej, tu Ala1911. Leżę sobie tak na porodówie niczym w spa
Teraz dali mi już drugą kroplówkę nawadniającą, a kolejna już będzie z oksytocyną. Rozwarcie na 1cm czyli bez szału.
Hej, tu Ala1911. Leżę sobie tak na porodówie niczym w spa
Teraz dali mi już drugą kroplówkę nawadniającą, a kolejna już będzie z oksytocyną. Rozwarcie na 1cm czyli bez szału.
Wiadomość SMS od Ala1911 z dzisiaj z godz: 20.26:
Hej urodziłamo 15 przez cc, bo miał słabe tętno przez pępowine owiniętą wokół tułowia. Mam go przy sobie, ale jest problem z karmieniem przez brodawki. Mały waży 3300 i mierzy 57cm
Hej urodziłamo 15 przez cc, bo miał słabe tętno przez pępowine owiniętą wokół tułowia. Mam go przy sobie, ale jest problem z karmieniem przez brodawki. Mały waży 3300 i mierzy 57cm
Indziorka
Fanka BB :)
Wczoraj o 11.14 przyszła na świat przez cc Liliana. Wazy ok 3 kg i ma 59 cm. Dostała 9/10 punktów. Jak u innych dziewczyn ? Pozdrawiam elisse
Hej ja melduję ze założyli mi rano balonik. Pojawiło sie krwawienie i bolesne skurcze ale niestety nieregularne więc jeszcze długa droga. Mam nadzieje ze jeszcze w ten weekend mała będzie ze mną chociaż mam wrażenie ze lekarze robią wszystko aby zakończyć to poniedzialkowa cesarka :/ musimy więc walczyć i mieć nadzieje na to ze coś sie ruszy
reklama