reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale!!! - wieści ze szpitala - bez komentarzy

Dziewczyny proszę o kciuki. Mialam dzis z Emma wychodzic do domu i nagle rano u mni goraczka prawie 40st nie wiadomo od czego :( od razu krew pobrali, mocz, wymaz ztobili bo mam szwa na dole... A ze puls mam ciagle 140 - 150 to mowia ze to jakas infekcja :( ale gdubaja od czego :( Mi sie glowa pali bo goraczka znow rosnie i oddechu nie moge zlapac ale juz kurna 45min czekam na tabletki przeciwbólowe :(( Rany ledwo żyje. Podali jakis antybiotyk o 14 ( a od 9 czekalam na niego. Mam dostac jeszcze jakis inny i znow czekam juz ponad 2godz. Zalamka poprostu. Nie mam bawet sily zeby mala z wanienki wyciagnac... ; ( Leze i rycze ; (

reklama
Wieści od Milusi: (piszę ogólnie bo było kilka smsów)

do 17 była na porodówce bez jedzenia. Skurcze bola haj cholera ale są nieregularne, czop dalej odchodzi. Pobrali jej krew na krzyżówkę i oddelegowali na inną salę żeby poczekać co dalej. Teraz jest po badaniu. Jadła o 17 więc muszą odczekać 2 godziny i chyba będzie miala Cesarkę. W każdym razie do 12 powinni się wyrobić.

reklama
Do góry