reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale!!! - wieści ze szpitala - bez komentarzy

wiadomości od Nisiao:

Na początku pisała ze nie kwalifikuję się ani do SN ani co CC...przed chwilą dostałam nową wiadomość:

"Dziś z tego wszystkiego skoczyło mi ciśnienie 160 na 100. Denerwuję się że zostawili mnie tak bez odpowiedzi. Dostałam tabletkę na nadciśnienie i właśnie teraz dowiedziałam się że jutro mam dostać kroplówkę na wywołanie o 8 rano.
Tak więc mam nadzieję że jutr urodzę"

reklama
Przepraszam ze się nie odzywam ale nie mam siły jestem strasznie zmęczona miałam dzisiaj kroplowke skurcze mam mocne ale nie bardzo bolesne i szyjka długa rozwarcie moze na palec no i rano podejmą decyzje jak sie bd wiecej nie rozkręci co robić

Przepraszam ze post pod postem Ale na tel nie mogę edytowac a niechcący mi sie dodalo... Cały dzień lazenia po korytarzu, schodach i przysiadowplus gorące prysznice i nic:( powoli podupadam psychicznie :( co ja mam robić , dlaczego nie mogę urodzić?:(

Pozdrawiam ze szpitala- mam za wysokie ciśnienie i zły zapis ktg, na izbie przyjęć zdecydowali,że mam zostać na noc. 2 palce przepuszcza szyjka,będą wywoływać oxytocyna,bo mam nadcisnienie ciążowe i białko w moczu,nale na razie ogarniemy się organizacyjnie... Trzymajcie kciuki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Opółnocy podlaczyli mi antybiotyk na gbs i oxy. Po godzinie zaczęły sie delikatne skurcze-takie w zasadzie jak na okres,wiec po godz.2 polozna przebila pęcherz i wtedy poszlo...skurcz sa skurczem,chcialam znieczulenie,a anestezjolog mial obsluge jakiegos krwotoku i zero szans,ze przyjdzie w ciagu godziny...i chyba niezle na tym wyszlam- 3:45 na swiat przyszedl nasz synus-3,6kg szczescia i 55cm dlugosci. Bez naciecia i ponownie jeden szew na otarciu,bo za szybko wyparłam. Czuje sie b.dobrze. Sciskam

reklama
Do góry