reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

napisałam do naszej Pyszczek:)- jak sie czuje, jak czuje się malutki Krzyś?
odp. w sumie za chwileczkę:
"ja nawet w miare, ale czekam na info co z malym, Nie umie jeszcze jesc sam i nie tyje. Wczoraj trzymalam go na rekach, Super uczucie!"

napisalam ze zazdroszcze, choc to taka kruszynka, I ze na pewno zalapie co i jak. W koncu ur. sie ciut wczesniej. Pozdrowilam od was wszystkich, i dopisalam info ze po niej urodziły się 4 dzieczynki z czego az 3 niunie 26.11 :)

odp, na mojego kolejnego smska:
"no to super, widzę ze rozpakowywanie ruszylo") Pozdrowienia dla dziewczyn i trzymam kciuki za kolejne dzieciaczki."

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, mam 2 informacje :-)

Również 26 listopada o 10:29 nasza koleżanka Josephine (druga NIESPODZIANKOWA Mama ;-) ) urodziła przez CC synka - Theophile :laugh2: Waga 3130g :tak:

Druga ważna informacja, nasza Majeczka dzisiaj popołudniu wychodzi razem z Sarą do domku :tak: Obiecała że zajrzy do nas jak tylko się urządzi :laugh2:

Mamy wreszcie wiadomość od Mimozami79! :)

"O godzinie 11,35 urodziłam Hanię przez CC. Waga 4400g, 60 cm, 10 punktów. Cudna! Pozdrawiam grudnióweczki."

Wyściskałam i wycałowałam od BB-ciotek, na co otrzymałyśmy odpowiedź:

"Dziękuję Kochana. Rana boli jak cholera, ale podobno przy drugim cc tak jest! Ściskam mocno".

Ostatnia edycja:
reklama
Mam info od Phelani.

Hej, jestem po ktg, zero skórczów, mały wysoko, ale ginekolog powiedziała że już powinnam urodzić tydzień temu z powodu cukrzycy. Dostałam skierowanie do szpitala, zaraz jadę i zobaczę co powiedzą, nie wiem czy mnie przyjmą z prywatnym skierowaniem. Dam znać.

Napisałam że trzymam kciuki i czekam na info od niej. Odpisała:
Boję się że mnie nie przyjmą i nie wiem gdzie iść czy na IP czy do rejestracji.

Odpisałam że ja bym poszła na IP.
OK, dzięki dam znać co ze mną:). Możesz powtórzyć dziewczynom tylko nie chcę robić paniki. hihi

To tyle, jak coś zdam relację na bierząco.

Do góry