reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

reklama
sms od Maxwell:

"Jak jutro na ważeniu małej dźwignie się ciut waga, to już jutro do domu :) A jak idzie rozpakowywanie na grudniówkach? pozdrowienia dla wszystkich i buziaki"

napisałam jej, że u nas niestety zastój i że trzymamy kciuki, żeby je jutro wypuścili :)
oby powrót Maxwell coś ruszył, bo 2 dni bez nowych maluszków to jakoś tak licho ...

Mam wiadomość od Dorotar.
Hej ciężaróweczki. Pojechałam na szpital w związku z tym przeciekaniem, ale okazało się że to jednak nie wody.Zwiększona ilość wydzieliny. Ale zostawili mnie na obserwację. Zapewne przez weekend nic się nie wydarzy. Mam szyjkę na palec i rozwarcie na 1,5 palca i już strasznie za moją córcią tęsknię. DOROTAR

Hej dziewczyny!28.11 na świat przyszła moja Amelka. :-) O 3.00 w nocy odeszły mi wody, a o 10.17 było już po wszystkim. 3230kg, 54dł., dostała 10pkt. Jest zdrowa i śliczniutka. Poród nie był łatwy, ale dałam radę. Teraz męczę się z bólem krosza i z nauką karminia piersią. :-) Poród boli, ale faktycznie, że jak się zobaczy swoje maleństwo to wszystko odchodzi i nic nie jest już ważne.Pozdawiam i życzę szybkich i łatwych porodów. :-)

Dziewczyny kolejny sms od DOROTAR
Witaj, podczytuję was ale przez komórkę nie mogę się zalogować.Gratulacje dla Katarinki. Lekarz wziął mnie na usg: miało być przez brzuch i dopochwowo by ocenić bliznę po pierwszej CC. Ale po obejrzeniu malucha przez brzuch nie zrobił tego drugiego usg ponieważ mały źle wstawia się do kanału i jak na moją posturę dziecko jest spore: 3550g i powiedział że cesarka. Tylko nie wiem jeszcze kiedy. Zapewne jutro sie okaże pozdrawiam.

reklama
Najnowsze wieści od Izu!!!

"Tymek urodził się o godz. 16. Jest malutki i przecudny - 53 cm, 2700g. Miałam zielone wody i mały był okręcony pępowiną. Strasznie bolało, ale jestem szczęśliwa! Całuję Was wszystkie!"

:-D

Do góry