reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

reklama
sms od Pyszczka z godz. 18:18
"17:20 urodzil sie Krzys SN. 10 punktow Apgar. Waga 1890 wiec lezy w inkubatorku"
pogratulowalam napisalam ze maly ma wszystkie mozliwe pkt wiec z pewnoscia mimo wagi szybko bedzie gonil i podrosnie, zapytalam jak ona sie czuje...

"poki co boli jak choler.a aale daje rade"

napisalam ze niestety troche poboli ale najgorsze juz za nimi i ze calujemy:):)

Sms od Majeczki02 z dzisiaj o 1.50:

"Sara urodziła się 26.11.2011 o 0.45 3340g i 54cm."

ps. Mam fotkę, ale wysłałam pytanie do naszej Majeczki, gdzie mogę ją zamieścić?:-)

Jeszcze jeden sms od Majeczki:

"Poród naturalny, zajechałam tu na 21 z 6cm 3x po 25min prysznic i 10cm w skrócie, ale nie było latwiutko..Opisze, jak wrócę"..

Ostatnia edycja:
Kochane, mam nową wiadomość od naszej koleżanki Agniesiaa81r :-)

Dziś o 9:26 urodziła się Natalka :-) waga 3860g, wzrost 56cm! Poród SN! :-)

Agniesia czuje się dobrze, lepiej niż po pierwszym porodzie ;-) Mówi, że szybciutko poszło, bo jeszcze o 5 rano jak ją badali miała tylko 1cm rozwarcia.

Tak teraz zerknęłam... Natalka urodziła się dokładnie w dniu terminu! :tak:

Ostatnia edycja:
SMS OD NIUNI:

17.45 - "Witaj, z Aleksem lepiej, już jest obok mnie ;-) trzymam kciuki za resztę kobietek z bb".

Przekazałam, że się cieszymy i nadal ściskamy kciuki, a także podałam info ile z Nas się rozpakowało :)

Niunia odpisała:
"Oj gratuluję każdej z osobna, słodkich snów"

reklama
Sms od Aga7602

Pytałam jak się czuje.
Dziękuję. Trafiłam do szpitala rano z bardzo wysokim ciśnieniem. W ciągu pół godz. już leżałam na stole. Miałam cc w znieczuleniu ogólnym. Ćwiczymy z malutką przystawianie do piersi. Narazie ciężko idzie nam. Pozdrowienia dla dziewczyn.

Do góry