reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

reklama
Izu powinna już dzisiaj wrócić do domu. Niestety pobyt w szpitalu się przedłuża. Poniżej dwie wiadomości od niej:

"My nadal w szpitalu. Przez to, że Tymek jest taki malutki robią mu więcej badań. Słabo mi je, ale dopiero uczymy się cycka :p Dzięki za info o Rojku! Trzymam kciuki :) !"

Napisałam, że my trzymamy kciuki za nich, a Rojku ma już Anielcię :)
Oto odpowiedź:

"Ale cudownie! Prawdziwy prezent na Mikołajki :) Już nie mogę się doczekać powrotu do domu i Was! Zaczynam rozumieć co to nieprzespana noc, bo Tymek baaardzo lubi nie spać w nocy - tak jak w brzuchu :) Do usłyszenia".

:-)

mam wspaniałą niespodziankę, właśnie dostałam smsa od naszej Asienki:

"Michaś, 07.12.2011, godz. 7.50, 52cm, 3500g"

przekazałam Asience nasz buziaki i pozdrowienia.

"Dziękuję kochane :) zdradzę sekret, że nie śpię od wczoraj od 7 rano, a bóle krzyżowe to najgorsze dziadostwo jakie może być :| może popołudniu będe mieć dostęp do neta, to wpadnę na bb, buziaki :*"

Ostatnia edycja:
Wszystkie czekamy też dzisiaj na wieści od Gosi8005, no i wreszcie jest pierwsze info:

"Cześć, tu Gosia8005. Właśnie zostałam przyjęta na oddział na patologię. Ok 19 będą zakładac mi cewnik i czekamy max do rana na efekt. Odezwę się wieczorkiem co u mnie. Buzia Cioteczki."

No to czekamy na Oskarka. Będzie miał Michaś Asienki kumpla na forum :-)

Uwaga wiadomość od Sosnowiczanki

"Cześć.Dzisiaj o 14.20 przez CC urodził sie Alanek.Waga 3500,57cm,10pkt.Jest kochany:)czuje sie niezle choc rana troche boli.Niestety nie dam rady sama usiasc przed laptopem poki co,jak mozesz powiadom dziewczyny Pozdrawiam.Sosnowiczanka"

kolejny sms od Sosnowiczanki

"Miałam rodzic sn,rano lekarz przebił mi cos tam zeby zeszly wody,dostalam oksy.Było rozwarcie na 2 palce,bolało jako cholera.Poprosilam o znieczulenie dali mi w kregosłup i po nim wlasnie zaczelo tetno dziecka spadac. w 2 minuty byla decyzja o CC.Ciesze sie ze to juz jest za mna .Tylko Alanek nie jest ze mna bo nie mam jak sie nim zajmowac .na karmienie mi go dali i zabrali.Ale jutro juz bedziemy razem,a i taka ciekawostka lezala ze mna na patologi dziewczyna co dzis tez miala robiona cesarke i tez urodził jej sie maly Alanek:)

Kolejny sms od Sosnowiczanki

"Łzy mi polecialy jak mi go pielegniarka przywiozła,to był najbardziej wzruszajacy widok w moim życiu.Nie da sie tego opisac"

Ostatnia edycja:
reklama
Napisałam Gosi, że czekamy na trzeciego kawalera (nie wiedziałam jeszcze o Zuzi) i odpisała:

"Dzięki za info. Gratulacje dla dziewczyn. U mnie się skomplikowało wszystko. Czekam na decyzję czy poród SN czy CC. Mały waży ponad 4 kg. Jestem przerażona i na czczo od rana. Trzymajcie za nas kciuki. Dzięki jeszcze raz. Odezwę się na pewno. Pa"

Ostatnia edycja:
Do góry