reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

Jadę do szpitala ! coś troszkę zauważyłam ,że krwawię lepiej to sprawdzić.

Może dziś wrócę do domu chociaż wątpie.

Trzymajcie się zabieram torbę i jadę !

od Sergeevna: Jakby ktoś chciał nr kontaktowy do Olluchny, piszcie na PW. Zostawiła go tutaj dodanego w poście, ale bezpieczniej jest go usunąć i podać zainteresowanym Grudniówkom. Gdyby ktoś chciał coś napisać Olluchnie, mogę podać numer bez problemu. Lepiej tak, niż upubliczniać dla wszystkich - zwłaszcza nie związanych z wątkiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kolejne wieści od Slasik:

"U nas ciągle nic pewnego kiedy wychodzimy. Najpewniej to ja z Halinką wyjdę wcześniej ze szpitala, bo Ona jest silniejsza. Od wczoraj mam ją przy sobie i próbujemy się karmić - bo ogólnie Calineczki mają z tym problem. Anulka słabsza, ciągle jest karmiona przez sondę, rokowania są dobre, ale na pewno to jeszcze potrwa. Dzisiaj mam baby bluesa po całości: z 1 strony jestem szczęsliwa, bo tulę Halusię, a z 2 serce mi pęka na myśl o Ani samej w izolatce. pozdrawiam"

SMS od Oluchna wysłany 13:06

Cześć! krwawienie ustąpiło lecz i tak poleżę bo mam dużo bakterii w pochwie, jakaś infekcja więc jestem leczona.
Maluch miewa się dobrze waży 2700 a z ich obliczeń zaczynam dziś 37 tydz. Teraz jestem pod aparatem sprawdzającym kondycję małego. Pozdrawiam Was ! będę dawać znać

Odpisałam: Wszystkie BB mamusię trzymają kciuki z Ciebie i małego Pozdrawiają serdecznie i czekają na kolejne wieści :)

Zaraz jest obchód ja wciąż leże w szpitalu. Z maleństwem jest wszystko ok !
u mnie jak zwykle wody zatrzymały się w organizmie tzn. wczoraj wypiłam 2.2 litra wysiusiałam niecały litr tak być nie może, mam bakterie jakieś grzybicze. A białko z moczu już wyleczyli.
Więc poczekam sobie , aż wyniki będą super i mnie wypuszczą.
Liczę na czwartek ? piątek... chyba się nie przelicze.

Narazie mam dostęp do internetu postaram się pisać.

Pozdrowienia dla mamusiek trzymajcie się w dwupakach !

Uwaga.. Mam smsa od Sergi (z 20:03). Lezy pod ktg. Wszystko jest ok, nie ma skurczy. Po ktg przyjdzie do niej lekarz sprawdzic czy ma rozwarcie i co z tymi wodami sie dzieje. Sergi ma nadzieje, ze puszcza ja do domu. Pisze info bez jej zgody wiec pewnie linczowanie czeka mnie pozniej :-D odpisalam, ze trzymamy &&&& za to zeby wyszla do domu lub zeby dzidzia byla przy niej bo nie bylam pewna co woli ;-)

reklama
Do góry