reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na spacerek z dzieckiem - kto się przyłączy (gdzie wyjść w łodzi z dzieckiem)

hej dziewczyny,
czy jest tu moze ktos ze srodmiescia?
ja przyjade do lodzi za pare dni z moja coreczka niespelna 3,5 letnia i chetnie bym spotkala sie z jakas mama, i jej dziecmi (zeby moja nie czula sie samotnie):-)
a moze wiecie gdzie w srodmiesciu sa jakies fajne place zabaw (poza manufaktura).

bede wdzieczna za odpowiedzi.

pozdrawiam!

reklama
Widze że wątek łódzki sie rozwija.
rzadko pisuje bo czasu mam mało no i moje panienki już dość starawe są podług waszych pociech a i Ja jestem chyba w takim razie najstarsza bo rocznik 77 ;)
Pozdrawiam :)

HEj! dawno mnie tu nie bylo, ale jak widze chyba spacerek sie nie odbyl mamusi retkinskich?? jak ktoras ma chec dajcie znac, ja juz szalu dostaje i z przyjemnoscia porozmawiam sobie z innymi mamusiami.pozdrowionka. a chodzicie na spacerki do botanika??

Czemu tutaj taka cisza? Nikt nie chce się przyłączyć? W ogóle za każdym razem jak wychodzę z małą, to widzę mnóstwo bobasków na spacerkach ale wszystkie są w spacerówkach, a my jeszcze się wozimy gondolą... daję słowo, nie widziałam ani jednej gondoli (tylko moją), czy inne mamusie takich małych dzieciątek z nimi nie wychodzą na spacerki?! :eek:

monja ja podobnie jak Ty widze przede wszystkim dzieciaczki w spacerowkach a takich maluszkow nie. a moze jakis wypad do zoo lub ogrodu botanicznego zorganizujemy?? są chetne mamusie????

Za daleko dla nas do zoo i botanika :( Ruszamy dziś na spacerek do naszego malutkiego "lasku".
bansikxd
jesteś z widzewa z jakiej okolicy? ale Twój synuś to już duuuży :)

reklama
Czesc:) My też jesteśmy z Łodzi, a dokładniej z widzewa:) I ostatnio na spacerku w naszym widzewskim lesie zaobserwowałam, że chyba niedawno urodziło się tu mase dzieci, bo same gondole spacerują...:)Takze monja16 musisz odwiedzić ten duży las na widzewie:)

Do góry