reklama
to moze przy stadionie tam mam ciut blizej
Mi to jest bez różnicy, może byc przy stadionie
Manes dla mnie super - tam jest duuży park(chyba mówimy o tym samym) może tam co o tym myślicie?? Tzn umówimy sie pod stadionem a później tam możemy przejść się
Geroland młodsza ale jakie będzie miała towarzystwo twoja mała (dojrzałych chłopaków) (bo z tego co pamiętam ty dziewczynkę masz prawda?)
Geroland młodsza ale jakie będzie miała towarzystwo twoja mała (dojrzałych chłopaków) (bo z tego co pamiętam ty dziewczynkę masz prawda?)
pikna_mery
Zaciekawiona BB
witam jest ktos moze z janowa????
ja kiedys mieszkalam na olechowie wiec znam te rejony
a co do spotkania to ja do stadionu mam 5 min autem a parki albo przy licum albo 3 maja choc to kawalek od stadionu....moze tez sie zalapie na spotkanie z tym ze ja mam 2 dzieciaczkow
ja kiedys mieszkalam na olechowie wiec znam te rejony
a co do spotkania to ja do stadionu mam 5 min autem a parki albo przy licum albo 3 maja choc to kawalek od stadionu....moze tez sie zalapie na spotkanie z tym ze ja mam 2 dzieciaczkow
Od stadionu do parku nie jest daleko. Im więcej dzieci tym weselej
Geroland i Bansikxd, widze że jestem z Was najstarsza i to sporo jestem rocznik 81 a Ty Pikna_mery który jesteś rocznik?
Witam Was dziewczyny....:-)
Przepraszam, że zaśmiecę Wasz wątek ale mam do Was ogromną prośbę i będę wdzięczna za pomoc.;-)
Jestem lipcową mamą 2009, w tym roku na przełomie sierpnia/września planujemy z dziewczynami zlot właśnie w rejonach Łodzi i jak przypuszczam część z nas będzie z dziećmi.
Czy możecie polecić jakieś ciekawe a nie za drogie miejsca, chodzi mi o bazę noclegową??
Interesuje mnie Łódź i jej najbliższe okolice:-)
Linki mile widziane
Bardzo proszę o PW żeby nie robić zamieszania.
Z góry dziękuję bardzo
Pozdrawiam
Przepraszam, że zaśmiecę Wasz wątek ale mam do Was ogromną prośbę i będę wdzięczna za pomoc.;-)
Jestem lipcową mamą 2009, w tym roku na przełomie sierpnia/września planujemy z dziewczynami zlot właśnie w rejonach Łodzi i jak przypuszczam część z nas będzie z dziećmi.
Czy możecie polecić jakieś ciekawe a nie za drogie miejsca, chodzi mi o bazę noclegową??
Interesuje mnie Łódź i jej najbliższe okolice:-)
Linki mile widziane
Bardzo proszę o PW żeby nie robić zamieszania.
Z góry dziękuję bardzo
Pozdrawiam
reklama