reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na spacerek z dzieckiem - kto się przyłączy (gdzie wyjść w łodzi z dzieckiem)

reklama
Manes dla mnie super - tam jest duuży park(chyba mówimy o tym samym) może tam co o tym myślicie?? Tzn umówimy sie pod stadionem a później tam możemy przejść się :)
Geroland młodsza ale jakie będzie miała towarzystwo twoja mała (dojrzałych chłopaków) :D:D:D(bo z tego co pamiętam ty dziewczynkę masz prawda?)

no tak:) bedzie miala w czym wybierac:p ciekawe jak zaeaguje na obecnosc innych dziei bo jeszcze zadnego obok siebie nie miala :p
no oprocz szpitala ale wtedy nie rozumna wogole byla teraz jzu zaczyna do niej docierac:0

im wiecej dzieci bedzie widywal tym lepiej bedzie to znosil tak mi sie wydaje:)
ciekawe jak moja bedzie reagowac:
)

ja kiedys mieszkalam na olechowie wiec znam te rejony :)
a co do spotkania to ja do stadionu mam 5 min autem :) a parki albo przy licum albo 3 maja choc to kawalek od stadionu....moze tez sie zalapie na spotkanie z tym ze ja mam 2 dzieciaczkow :p

Od stadionu do parku nie jest daleko. Im więcej dzieci tym weselej:)
Geroland i Bansikxd, widze że jestem z Was najstarsza i to sporo jestem rocznik 81 a Ty Pikna_mery który jesteś rocznik?

Witam Was dziewczyny....:-)
Przepraszam, że zaśmiecę Wasz wątek ale mam do Was ogromną prośbę i będę wdzięczna za pomoc.:tak:;-)
Jestem lipcową mamą 2009, w tym roku na przełomie sierpnia/września planujemy z dziewczynami zlot właśnie w rejonach Łodzi i jak przypuszczam część z nas będzie z dziećmi.
Czy możecie polecić jakieś ciekawe a nie za drogie miejsca, chodzi mi o bazę noclegową??
Interesuje mnie Łódź i jej najbliższe okolice:-)

Linki mile widziane:-D:-D
Bardzo proszę o PW żeby nie robić zamieszania.
Z góry dziękuję bardzo
Pozdrawiam

reklama
A czy jest ktoś ze Zdrowia lub Złotna?? Co prawda rodzę dopiero w maju ale już teraz dobrze sie zorientować bo mieszkam w Łodzi od niedawna i nie mam do kogo buzi otworzyć, a tak zawsze raźniej i wymiana doświadczeń. :)

Do góry