reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Na imię mi BUNTOWNIK

reklama
Ja też milczę jak grób :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Z tym ubieraniem u nas też różowo nie jest. Jak już siedzi na kolanach, to ubieranie to kwestia chwili, ale zanim na te kolana przyjdzie, to drżyjcie nieba. Sama sobie jej nie przyniose, a prowadzenie za rączkę nie wchodzi w grę.
No chyba że bardzo chce gdzieś iść, wtedy to błyskawica. Całe szczęście, że jak będę miała duży balonik, to będzie już cieplej.

U nas jest podobnie z tym ubieraniem :tak:

A co do dużego brzuszka, to chyba jednak wolałabym chodzić w wysokiej ciąży zimą. ;-) Latem chyba bym nie zniosła tych upałów :no: Wychodzi na to, że na wiosnę powinnam się "zarazić" od Lorien :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A bym wolała raczej przekazanie pałeczki, jak Lidka urodzi to ja chcę się zarazić :-) hehe

My na ogół z ubieraniem nie mamy problemu, czasami oczywiscie jest bunt i to taki nawet z rzucaniem sie na podłoge i tym podobnymi sprawami, ale na szczescie baaardzo rzadko :-)

A bym wolała raczej przekazanie pałeczki, jak Lidka urodzi to ja chcę się zarazić :-) hehe

Ja dokładnie tak samo :tak:, chcę przejąć pałeczkę po Lorien :-D.
A co do brzuszka, to celowo chcę rodzić w kwietniu, bo ani za gorąco nie będzie, ani w futrze nie będzie trzeba chodzić ;-), a na dodatek jakby się miała ubrać Nikusia w kombinezon, małą dzidzię i jeszcze siebie, to bym chyba godzinę się wybierała :-D.

reklama
Do góry